• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2022

10:47

BRUKA! ŠTA SMO DOŽIVELI?! I Belgijanci nas prozivaju, ovo je DNO DNA! Crnje ne može!

Starsportphoto

Košarka

BRUKA! ŠTA SMO DOŽIVELI?! I Belgijanci nas prozivaju, ovo je DNO DNA! Crnje ne može!

Podeli vest

Košarkaši Belgije ostvarili su veliku pobedu nad Srbijom u Nišu kojom su preneli dve pobede u poslednju fazu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sledeće godine, a "orlovima" napravili ogroman problem pred nastavak takmičenja.

Posle utakmice Srbija - Belgija, gosti su likovali zbog trijumfa u "čairu".

Ismael Beko istakao je da je energija koju je posedovala njegova ekipa bila ključna za pobedu.

"Posle otkazivanja prvog meča, vremena je bilo malo i morali smo da se 'prebacimo' vrlo brzo. Ali, energija je bila ista kao i juče. Ona je bila ključ. Cela grupa je išla do kraja i omogućila ovaj podvig", rekao je centar Manrese.

Foto: Starsportphoto

Foto:  

Foto:  

Foto:  

Foto:  

Onda je "pecnuo" tim Svetislava Pešića i rekao da u selekciji Belgije nije bilo velikih zvezda iz najvećih svetskih takmičenja.

"Bili smo odlični pojedinačno, a razmišljali smo kolektivno, čak i ako ne posedujemo igrače iz NBA i Evrolige", izjavio je Beko i posle toga namignuo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 1 godinu

Sve sto zna da igra kosarku u Srbiji , otislo u inostranstvo prodalo se dobro i nepada im na pamet da igraju za Srbiju . Uocljiv primer je Jokic.

Dragi

pre 1 godinu

Pa pre par dana ste pisali da je Srbija favorit za zlato. Vi iz Informera nemate pojma o košarci. I sa Jokićem bi izgubili od Belgije. Zašto? Zato što Srbija nema niti jednog pleja, niti jednog beka šutera, kao ni krilo šutera. Igrači: Davidovac, Jaramaz, Avramović, Todorović, Simanić, Uskoković, Ristić...ne bi mogli da igraju ni za Albaniju. Ovo ozbiljno mislim. O Pešiću mislim sve najgore. Lako je biti "dobar" selektor, kad u timu imaš Bodirogu, Jarića, Gurovića, Stojakovića i Divca, kao 2002 u Indijanapolisu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija