• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

09.07.2022

18:27

KOŠARKAŠ IZ ZRENJANINA KARIJERU NASTAVLJA U KANADI! Mateja Vukić prihvatio poziv Univerziteta Ambrose!

Privatna arhiva

Košarka

KOŠARKAŠ IZ ZRENJANINA KARIJERU NASTAVLJA U KANADI! Mateja Vukić prihvatio poziv Univerziteta Ambrose!

Podeli vest

Nakon Mege i Petrovgrada iz rodnog Zrenjanina, gde je i započeo karijeru, talentovani košarkaš Mateja Vukić, prihvatio je poziv Univerziteta Ambrose iz Kalgarija i karijeru nastavlja u Kanadi


- Bilo je još nekih ponuda, ali izabrao sam ovu, zbog prestiža Univerziteta i dobre košarke koja se tradicionalno igra tamo - kaže Mateja, uz napomenu da krajem avgusta ide "preko bare", spreman i rešen da uspe.

Mateja je ovog leta bio na slatkim mukama, vagao je ponude i čvrsto rešen da igra košarku, ali i uči i završi Univerzitet, odabrao visoko kotirani Ambrose Univerzitet u Kanadi.

- Dobio sam povratno pismo dobrodošlice, zaista prija tako srdačan prijem i predstavljanje, sad je to obaveza više za mene, moram opravdati sve što se od mene tamo očekuje - iskren je osamnaestogodišnji Zrenjaninac, kojo se bez obzira što je leto i velike vrućine, intenzivno priprema i svakodnevno trenira.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija