• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2022

03:16

NAPOKON! MICIĆ OTKLONIO SVE DILEME! Vreme je za NBA!

Starsportphoto

Košarka

NAPOKON! MICIĆ OTKLONIO SVE DILEME! Vreme je za NBA!

Podeli vest

Fenomenalni srpski košarkaš Vasilije Micić , koji je dva puta proglašen za najboljeg igrača u Evropi, otkrio je da je vreme je za NBA ligu

Srpski as Vasilije Micić najavio je odlazak u najjaču košarkašku ligu na svetu ovog leta.

- Ove godine spreman sam da idem u NBA i mislim da je vreme- rekao je Micić za specijalizovani košarkaški portal Eurohups i dodao:

- Iskreno prošle godine nisam bio psihički spreman jer sam želeo još jednu godinu u Evropi, ali videćemo. I ja sam veoma srećan u Efesu i videćemo šta će biti. Uživam u ovom trenutku.

Foto: Tanjug/AP

 

Pričao je Micić i o sjajnim uspesima i velikoj popularnosti koju je stekao:

- Ne razmišljam toliko o tome. Igram do 16. godine i umem da kontrolišem pritisak. Bilo je teških trenutaka u mojoj karijeri. Nisam otišao u Efes kao zvezda, ali sam pomogao timu da pobedi. Srećan sam jer sam sa Efeson osvojio mnogo toga- istakao je Micić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija