• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2022

15:11

RADONJIĆ ŽELI POJAČANJE IZ ZVEDE! Panatinaikos uzima PLEJA crveno-belima!

Starsportphoto

Košarka

RADONJIĆ ŽELI POJAČANJE IZ ZVEDE! Panatinaikos uzima PLEJA crveno-belima!

Podeli vest

Američki košarkaš Nejt Volters nalazi se na meti Panatinaikosa

Nedavno je Dejan Radonjić seo na klupu Panatinaikosa, a serija pojačanje stiže u Atinu iz dana u dan. Po poslednjim vestima iz Grčke, na meti Zelenih je nekadašnji plejmejker Crvene zvezde Nejt Volters. 

PAO i Kalates nisu mogli da se dogovori oko primanja i Grk će karijeru nastaviti verovatno u Fenerbahčeu. Zeleni su se odmah okrenuli drugoj opciji, dobro poznatoj Dejanu Radonjiću. 

Foto: Starsportphoto

Volters i crnogorski stručnjak su sarađivali dva puta u Crvenoj zvezdi. Radonjić je odlično upoznat sa igrama američkog košarkaša što bi mogao da bude preduslov za dogovor. Pored toga, Zeleni žele i Mariusa Grigonisa koji je napustio CSKA. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija