• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2022

19:01

ANĐUŠIĆEV KOMENTAR POSLE PEŠIĆEVOG SPISKA PODIGAO PRAŠINU! Ismejao Karijev odabir?

Starsportphoto

Košarka

ANĐUŠIĆEV KOMENTAR POSLE PEŠIĆEVOG SPISKA PODIGAO PRAŠINU! Ismejao Karijev odabir?

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić objavio je širi spisak kandidata za Evrobasket koji će se u Nemačkoj, Češkoj, Italiji i Gruziji igrati od 1. do 18. septembra, a ubrzo se oglasio i novi košarkaš Partizana, Danilo Anđušić, koji nije pozvan

Objavio je selektor Srbije Svetislav Pešić širi krug igrača je u pitanju, ali ni na njemu se nije našlo mesto za Danila Anđušića.

Izgleda da se Danilu nije dopala činjenica što njega nema na spisku pa je objavio kratak komentar na Tviteru. Nije bilo reči, samo sa tri smajlija koji "plaču od smeha".

 

 

Da li je na ovaj način Anđušić ismejao spisak selektora Srbije, ostavljamo vama da procenite, ali je činjenica da je usledio nekoliko minuta nakon objavljivanja spiska!

U reprezentaciju se vraća i Nemanja Nedović, a u konkurenciji će se naći i Aleksej Pokuševski, kome Oklahoma nije dozvolila da igra za Srbiju tokom minulih kvalifikacija krajem prošlog i početkom ovog meseca.

Na listi se nalaze: Aleksa Avramović, Nemanja Bjelica, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Marko Gudurić, Marko Jagodić Kuridža, Ognjen Jaramaz, Nikola Jokić, Nikola Jović, Nikola Kalinić, Balša Koprivica, Vladimir Lučić, Vanja Marinković, Vasilije Micić, Nikola Milutinov, Nemanja Nedović, Aleksej Pokuševski, Filip Petrušev, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Alen Smailagić i Miloš Teodosić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 1 godinu

Koliko vidim da na spisku nema ni Bobija Marjanovića što je za mene još veće iznenadjenje od nepozivanja Andjušića. Dobro Andjušić mora da se i pokaže i objektivno nema mesta za njega, pogotovo ako se Bogdanović oporavi od povrede. Tu su i Teo i Micić. Pa i Nedović. Akeksa Avramović je bolji igrač od Andjušića. A i Marko Gudurić. Moramo biti objekrivni. Samo me brine gde je Bobi Marjanović?

armija

pre 1 godinu

Pa decko zvani kompleks, nece u kvalifikacije, ali bi da ide na Eurobasket... E pa ne moze sine, a i nemas umesto koga, svi su bolji od tebe na toj poziciji...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija