• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2022

13:22

IZ HRVATSKE PROZIVAJU PARTIZAN: Jedan klub se gasi, drugi se sprema za Evroligu!

Košarka

IZ HRVATSKE PROZIVAJU PARTIZAN: Jedan klub se gasi, drugi se sprema za Evroligu!

Podeli vest

Hrvatski košarkaški stručnjak Aleksandar Aco Petrović poručio je da se KK Cibona gasi zbog duga za porez od pet miliona evra

Aco Petrović je pomenuo da s druge strane KK Partizan igra Evroligu sa poreskim dugom od sedam miliona evra.

- Upoređujući situaciju u regionu vidimo da se jednom klubu (dug pet miliona evra) sprema stečaj i nestajanje, a drugom (dug sedam miliona evra) sprema se igranje u Evroligi - napisao je Petrović na Tviteru, a njegova objava izazvala je polemiku među navijačima.

Bivši selektor Hrvatske i Brazila posle toga je poželeo sreću beogradskim crno-belima u Evroligi.

- Nikakvo selektivno gledanje i licemerje. Samo iznošenje činjenica gde su dva košarkaška brenda danas. Partizanu puno sreće u Evroligi - napisao je Petrović koji u poslednjih nekoliko meseci aktivno učestvuje u pokušajima da se zagrebačka Cibona spase gašenja.

Foto: Starsportphoto

Aco Petrović

Pvi čovek Partizana Ostoja Mijailović otvoreno pričao o dugovanjima za porez i ponudio je rešenje za taj poblem.

- Poreski dug Partizana u ovom trenutku iznosi 649,7 miliona dinara. Rešenje ovog problema bi bilo sklapanje ugovora sa državom o reprogramu ovog duga. Kao kolateral ćemo ponuditi veoma vredno poljoprivredno zemljište koje se nalazi na severu Srbije, a već uveliko radimo na tome - kazao je Mijailović.

 

Podsećamo, posle debakla Hrvatske u kvalifikacijama za Mundobasket, ostale su komšije bez Svetskog prvenstva pa bukti rat među tamošnjim legendama. Najglasniji u kritikama je baš  bivši selektor Aco  Petrović. On je ironično konstatovao kako bi Dino Rađa trebalo da ostane na čelu Saveza i bude ''vođa puta u pretkvalifikacijama po Gibraltaru, San Marinu, Luksemburgu...''


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 1 godinu

Petrovic je apsolutno u pravu !!! Jos se Ostoja i Zoc HVALE dovodjenjem skupih igraca !!!! Za to imaju para a za POREZ i DUG DRZAVI ne haju !!!! Sramota !!! Sta radi PORESKA UPRAVA ?????????????????????????????

ratko

pre 1 godinu

to je odlika vase tzv drzave kakvi politicari takva drzava

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija