• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2022

16:36

BUM! KONAČNO STIŽE?! ZVEZDA PUCA NA TEODOSIĆA! Delije ga dugo čekaju, na Kališu krenuli u akciju!

Košarka

BUM! KONAČNO STIŽE?! ZVEZDA PUCA NA TEODOSIĆA! Delije ga dugo čekaju, na Kališu krenuli u akciju!

Podeli vest

Crvena zvezda pravi jak tim za sledeću sezonu. Ekipa sa Malog Kalemegdana želi da odbrani tri trofeja, ali i da konačno napravi iskorak u Evroligi.

U Zvezdu su ovog leta stigli Nemanja Nedović, Dalibor Ilić, Džon Holand i Hasan Martin, a predsednik crveno-belih Nebojša Čović najavljuje nova bombastična imena poput Miroslava Raduljice o čemu je Informer već pisao i Miloša Teodosića.

- Kad pravite tim, imate želju da kupite sve ono što je vrednost. Vratio se Nedović, pokušali smo sa Bjelicom i Marjanovićem i nismo uspeli. Sada su u fokusu Teodosić i Raduljica. Ima tu i mlađih igrača. Imamo i nekoliko juniora, dosta talentovanih koji su otišli u FMP i neke druge klubove. Neki će ostati pri prvom timu. Jedan od njih je i vrlo talentovani Nikola Topić, sin našeg bivšeg asa Milenka Topića - otkrva Nebojša Čović za "Expres".

Foto: Starsportphoto

Miloš Teodosić bi mogao ponovo da bude u istom timu sa Stefanom Markovićem

Teodosić je u skoro svakom prelaznom roku poslednjih godina želja i kluba, ali i armije navijača. 

Nikad bliži povratku bio je 2019, ali je ipak prešao u Virtus čiji je još uvek član.

I sam košarkaš je isticao kako bi voleo da se vrati.

Otežavajuća okolnost je što Teodosić sa ekipom iz Bolonje ima još godinu dana ugovora, kao i visoka primanja u Virtusu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija