• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2022

22:39

BELA KUĆA NA NOGAMA! Procurelo šta nude Rusima u zamenu za košarkašicu!

Tanjug/AP

Košarka

BELA KUĆA NA NOGAMA! Procurelo šta nude Rusima u zamenu za košarkašicu!

Podeli vest

Američka košarkašica Britni Griner je prvo uhapšena na aerodromu u Rusiji kada je kod nje nađena marihuana, a kada je na sudu priznala krivicu postalo je jasno da neće biti puštena iz ruskog zatvora

Reprezentativka SAD i dvostruka osvajačica olimpijskog zlata čeka da joj se izrekne kazna, a prema navodima CNN-a američka administracija daje sve od sebe sve da je izvuče iz Rusije. 

Posle nekoliko meseci debate administracija predednika Džoa Bajdena ponudila je u zamenu za puštanje Britni Griner osuđenog ruskog trgovca oružjem Viktora Bouta!

Foto: Tanjug/AP

 

- Dali smo ozbiljnu ponudu i verujemo da će biti uspešna gledajući njaše ranije dogovore dsa Rusima. Ponudu smo poslali još u junu  naveo je CNN-ov izvor iz Bele kuće.

Foto: Tanjug/AP

 

Državni sekretar Entoni Blinken je takođe pomenuo da je Moskva "pre nekoliko nedelja" dobila "ozbiljnu ponudu za razmenu i puštanje Britni Griner iz zatvora, za koju je javno istakao da je bez razloga zatvorena. Prvi diplomata Sjedinjenih Američkih Država je tada najavio direktan razgovor sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom po tom pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija