• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2022

13:52

SENZACIONALAN TRANSFER! Abaligaš doveo bivšeg igrača Reala! Stigao sin LEGENDE Partizana!

Košarka

SENZACIONALAN TRANSFER! Abaligaš doveo bivšeg igrača Reala! Stigao sin LEGENDE Partizana!

Podeli vest

Igokea iz Laktaša potvrdila je dolazak Marija Nakića u Aleksandrovac

Sa naslednikom legendarnog asa Partizana Ive Nakića, Igokea će naredne sezone juriti što bolji plasman u ABA ligi i FIBA Ligi šampiona.

Ono što je zanimljivije da se Mario Nakić obavezao na vernost klubu iz Laktaša na čak tri godine!

Mario je prethodno igrao za špansku Andoru, koja je ispala iz elitnog ranga prošle sezone. Nakić je želeo veći izazov od toga, a Igokea mu je ponudila tako nešto.

Prethodno je nastupao za Ostende sa kojim je osvojio titulu prvaka Belgije i nacionalni Kup, a za njega se najviše pročulo dok je nosio dres Real Madrida, kada ga je Pablo Laso često koristio i na mečevima ACB lige.

Nakić junior je predvodio Real do titule pobednika Juniorskog turnira Evrolige pre tri godine, a proglašen je i za najkorisnijeg igrača te 2019. pošto je u finalnom meču imao indeks korisnosti od čak 41 (33 poena, osam skokova i četiri asistencije).

 

 

Igra na poziciji beka i krila, rođen je u Beogradu 14. juna 2001. godine, a njegov daleko poznatiji otac Ivo Nakić je tokom karijere nastupao za Cibonu, Partizan i Manresu.

Mario još nije doneo odluku za koga će nastupati kada mu se za to ukaže šansa, ali su veliki izgledi da će to biti upravo za selekciju Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija