• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2022

10:35

RODMAN IDE KOD PUTINA! Bivša NBA zvezda ulaže napore da spasi sunarodnicu iz Rusije!

Tanjug

Košarka

RODMAN IDE KOD PUTINA! Bivša NBA zvezda ulaže napore da spasi sunarodnicu iz Rusije!

Podeli vest

Bivša NBA zvezda, Denis Rodman, rekao je da će pokušati da iz Rusije oslobodi sunarodnicu Britni Grajner iz zatvora

Poznata američka košarkašica Britni Grajner, inače zvezda WNBA, nedavno je osuđena na devet godina zatvora zbog pokušaja da u Rusiju unese nedozvoljene supstance.

Foto: Tanjug

 

Denis Rodman, nekadašnji NBA košarkaš i planetarno poznati sportista, pokušaće da pomogne, pa se uputio u Moskvu!

 

 

- Dobio sam dozvolu da idem u Rusiju kako bih pomogao toj devojci. Pokušaću to da uradim ove nedelje - rekao je Rodman za "NBC".

Foto: reuters

 

Ukoliko Rodman ode u Rusiju to neće biti prvi put da se bivša zvezda Čikago Bulsa bavi na neki način diplomatijom.

 

 

On jerazvio odnos sa liderom Severne Koreje Kim Jong Unom i nekoliko puta je bio njegov gost, dok je predsednika Rusije Vladimira Putina nazvao "kul likom" nakon posete Moskvi 2014. godine, a jednom prilikom je istakao da je upravo on zaslužan za oslobođenje Amerikanca Keneta Beja iz Severne Koreje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija