• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2022

10:27

SAD JE SVE JASNO! Srbija sigurno bez ovog igrača na Evropskom prvenstvu!

Starsportphoto

Košarka

SAD JE SVE JASNO! Srbija sigurno bez ovog igrača na Evropskom prvenstvu!

Podeli vest

Aleksa Avramović definitivno neće moći da pomogne saigračima na predstojećem Evropskom prvenstvu u košarci

Bek Srbije je povredio desnu ruku tokom priprema, prve prognoze nosu bile obećavajuće, ali je medicinski tim Orlova najavio da će se pratiti stanje i on nije definitivno otpisan.

Avramović ne ide na Evrobasket

Ipak,trener Partizana Željko Obradović potvrdio da Avramović neće biti u stanju da pomogne na početku sezone, što faktički znači da je i definitivno otpao iz bilo kakvih kombinacija da bude među putnicima na Evrobasket, koji počinje  sutra 1. septembra.

- Ni Glas ni Aleksa Avramović neće moći da nam pomognu na početku sezone, to znači da imamo 13 igrača i uključili smo Đorđa Jovanovića da trenira s nama. Kao mlad i talentovan igrač će dobiti priliku da igra pripremne utakmice, a nadam se i u toku sezonu - kazao je za klupsku televiziju Željko Obradović.

Foto: Starsportphoto

Aleksa Avramović ne može da pomogne Srbiji

Sa šireg spiska reprezentacije su pre toga otpali Miloš Teodosić, doskorašnji kapiten, kao i Alen Smailagić i Balša Koprivica, koji su se vratili u Partizan.

Očekuje se da selektor Pešić konačan spisak od 12 putnika za Prag saopšti u toku dana nakon poslednjeg treninga.

U sredu, nakon poslednjeg treninga, objavićemo spisak. Mi nemamo nikakav pritisak. Svi su tu, svi su kandidati. Svaki trening je važan, ali može da bude i nezgodan zbog eventualnih povreda. Sačekaćemo poslednji trening, pa onda. Malo se smirila situacija sa povredama, ali naporno je prvenstvo, moraćemo da vidimo neke stvari… Što se tiče jednog i drugog Nemanje, bili su dobri, imali su trening, imaće danas i sutra, videćemo u kakvom su stanju, pa ćemo da vidimo – rekao je Pešić

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija