• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2022

22:28

ATAMAN NAPRAVIO SKANDAL I NASRNUO NA SUDIJE! Umalo TUČA, a na kraju novo IZNENAĐENJE na Evrobasketu! (VIDEO)

Starsportphoto©

Košarka

ATAMAN NAPRAVIO SKANDAL I NASRNUO NA SUDIJE! Umalo TUČA, a na kraju novo IZNENAĐENJE na Evrobasketu! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Gruzije savladali su Tursku sa 88:83 posle produžetka, dok je Francuska opravdala ulogu favorita i posle drame izašla na kraj sa Mađarskom

Dan iznenađenja na Evrobasketu je završen! Španija je izgubila od Belgije, Slovenija od Bosne i Hercegovine, Litvanija od Nemačke, a za kraj Gruzija je upisala prvi trijumf na prvenstvu Evrope pošto je posle dva produžetka bila bolja od Turske 88:83!

Meč Gruzije i Turske obeležio je veliki broj tenzija. Furkan Korkmaz i Duda Sanadze su bili na ivici fizičkog obračuna te su isključeni u finišu poslednje deonice. Tu nije bio kraj budući da je Ergin Ataman isključen u drugom produžetku nakon što je nasrnuo na sudije nakon odluke koja mu se nije dopala. 

Atamanu je izgoreo fitilj nakon što su sudije svirale nesportski faul Džediju Osmanu i postalo je prilično jasno da će Gruzija upisati trijumf. Prvo je dobio tehničku, nasrnuo na sudiju nakon čega je isključen sa meča. 

U drugom meču večernjeg programa Francuska je, teže nego što se očekivalo, izašla na kraj sa Mađarskom i slavila 78:74. Trikolore je predvodio Geršon Jabusele sa 17 poena, Rudi Gober je dodao 15, a Evan Furnije 10. U taboru Mađarske Adam Hanga je postigao 18 koševa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija