• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2022

14:36

Isplivao šokantan snimak! Skandalozne uvrede Teodosićevog brata na račun selektora Pešića! (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

Isplivao šokantan snimak! Skandalozne uvrede Teodosićevog brata na račun selektora Pešića! (VIDEO)

Podeli vest

Selektor Srbije Svetislav Pešić izabrao je 12 igrača za Evropsko prvenstvo, među njima nije Miloš Teodosić

Na društvenim mrežama pojavio se video, a vidi se da je brat Miloša Teodosića Jovan u društvu koje je vređalo selektora košarkaške reprezentacije Srbije.

Teodosić je napustio ekipu tokom priprema, a samo dan kasnije je sa saigračima proslavio "reprezentativnu penziju". Teo nije rekao ni reč posle odluke selektora Pešića, koji je poručio da odluka nije bila laka.

Brutalno vređali Pešića

Sada je isplivao šokantan snimak, uvredljiva pesma na račun selektora Svetislava Pešića.

 

 

 

 

Miloš Teodosić se od reprezentacije Srbije oprostio u kafani, a tokom slavlja nekome je pokazao srednji prst.

Slavlju je prisustvovali brojni reprezentativci. Uz izmenjene reči pesme "Poslednji boem", gde se peva da će "ostati uspomena na Tea kapitena", saigrači bivši i sadašnji pružili su dostojan omaž majstoru ove igre i simbolu jedne generacije srpskog nacionalnog tima.

U prvom planu na snimku, pored Tea, mogu da se vide Nikola Jokić, Vasa Micić, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Nemanja Nedović, Nikola Milutinov, Marko Gudurić, Nemanja Bjelica, a slavlje nije propustio ni Bogdan Bogdanović.

Foto: printscreen

 

- Meni se ovo prvi put dešava! Bio sam u Zvezdi, reprezentaciji, Nemačkoj! Ja nisam stigao ni da obavestim ekipu, a svi su preneli da je izbačen ili odstranjen iz ekipe! To nije tačno! Nakon toga  su me zvale vaše kolege (novinari). Odluka je bila zajednička da se ne javljamo! I predsednik i direktor i ja smo tako odlučili! Ekipa je nažalost informisana malo kasnije, a što se tiče Teodosića, sa njim je odrađen dosta dobar razgovor! Odluka je moja i nije laka. Naravno da je i on možda malo iznenađen, ali to je sastavni deo sporta! Ja sam njemu direktno rekao da ne mogu nakon svega što sam video da mu ne mogu ponuditi status i mesto koje je do sada imao u reprezentaciji i da okrećem onima koji sada mogu više da daju! - objasnio je selektor Svetislav Pešić zašto nije poveo Miloša Teodosića na Evropsko prvenstvo.

Foto: Starsportphoto

Miloš Teodosić

Predsednik KSS Predrag Danilović smatrao je da je postojao prihvatljiviji način za rešavanje ovog problema!

- Moje lično mišljenje je da je možda postajao prihvatljiviji način za rešavanje ovog problema. To je to, okrećem se ka budućnosti i da svi stanemo uz reprezentaciju Srbiji. Svi zajedno da budemo uz ove momke. Siguran sam u ove momke i rad selektora Pešića - rekao je Danilović.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

nema seljacine ostaju seljacine dzaba pare dzaba sve ,KLOSARI JEDNI

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija