• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.09.2022

23:27

SENZACIJA UKRAJINACA NA EVROBASKETU! Italijani morali da im pruže ruku!

Tanjug

Košarka

SENZACIJA UKRAJINACA NA EVROBASKETU! Italijani morali da im pruže ruku!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Ukrajine pobedila je večeras u Milanu selekciju Italije sa 84:73 (16:21, 22:21, 19:15, 27:16), u utakmici trećeg kola Grupe C Evropskog prvenstva.

Ukrajinci su upisali i treću pobedu na ovom Evropskom prvenstvu, koliko ima i Grčka na vrhu tabele Grupe C, dok je Italija sa skorom 1:2 na četvrtom mestu.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Svjatoslav Mihailjuk sa 25 poena, dok su po 17 postigli Ivan Tkačenko i Isuf Sanon.

Foto: Tanjug

 



U timu Italije najbolji je bio Akile Polonara sa 17 poena, Simone Fontekio je dodao 14, dok je dvocifren bio još samo Marko Spisu sa 11 poena.

Košarkaši Italije će u četvrtom kolu igrati protiv Hrvatske, dok Ukrajinu čeka duel sa Grčkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija