• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2022

23:40

IZRAELCI PITALI KARIJA! Kako je trenirati JEDNOROGA Jokića? Pešić im ODGOVOROM sve OBJASNIO!

Starsportphoto

Košarka

IZRAELCI PITALI KARIJA! Kako je trenirati JEDNOROGA Jokića? Pešić im ODGOVOROM sve OBJASNIO!

Podeli vest

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige je četvrtu utakmicu zaredom bio najbolji pojedinac u timu Srbije i novim dabl-dablom nastavio da pomera granice

Džoker je meč završio sa 29 poena, 11 skokova i pet asistencija, predvodivši Orlove do nove pobede na Evrobasketu!

Zato i ne čudi interesovanje izraelskog novinara kada je postavio pitanje za selektora Svetislava Pešića koje se odnosilo na to kako je trenirati Jokića.

- Selektore, kako je trenirati igrače poput Jokića koji je kao jednorog, jedinstven - upitao je izraelski novinar.

Svetislav Pešić mu je najpre odgovorio "kao i svakog drugog", a zatim mu objasio i zbog čega.

Foto: Informer

Selektor Pešić i Vasilije Micić na konferenciji za medije

-  On je naša pokretačka snaga. Da osvojimo zlato, da budemo prvi u grupi, da igramo dobru košarku u Berlinu. Bez njega to ne bi bilo moguće. Sve na ovom nivou je važno, potreban nam je igrač kakav je Micić, Jokić, Kalinić, Gudurić ili kao Kuridža. Tim je iznad svega. Jokić zna šta je njegov posao i na prvom mestu, pravi druge igrače boljim. Možemo da pobedimo samo sa dobrom ofanzivom - istakao je Pešić.

Srbija ima sve četiri pobede u D grupi i da bi ostala prva trebaće joj trijumf protiv Poljske u narednom kolu. Ako Karijevi izabranici dobiju Poljake, a Hrvatska izgubi od Ukrajine, gledaćemo duel protiv "komšija" u osmini finala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija