• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2022

06:38

OZBILJNA PANIKA U HRVATSKOJ, UVUKAO SE STRAH... "Sad nam preti Srbija, kako izbeći Orlove"

Peđa Milosavljević

Košarka

OZBILJNA PANIKA U HRVATSKOJ, UVUKAO SE STRAH... "Sad nam preti Srbija, kako izbeći Orlove"

Podeli vest

Italijani su odahnuli, pobedili su Hrvate (81:76), ali su sada komšije u panici jer bi u osmini finala šampionata Evrope mogli da igraju sa Srbijom

Srbija u poslednjem kolu igra sa Poljskom i trebalo bi Orlovi da upišu trijumf i potvrde prvo mesto u D grupi.

To bi značilo da u nokaut fazi igraju sa četvrtom selekcijom iz grupe D. A to će biti upravo Hrvatska ukoliko u 5. kolu ne dobiju Ukrajinu.

- Hrvatska bi trebalo da izbegne četvrto mesto kako ne bi igrala protiv Srbije, favorita na Eurobasketu - piše "Index", te navodi kako mogu da izbegnu Srbe.

- Grupa C u kojoj je Hrvatska, urkšta se sa grupom D, u kojoj su Srbija, Poljska, Finska, Izrael, Češka i Holandija. Srbija će biti prva, tako da bi trebalo Hrvatska da izbegne četvrto mesto kako ne bi igrala protiv favorita Eurobasketa u osmini finala. To može ako u poslednjem kolu pobedi Ukrajin  - pišu Hrvati.

"Jutarnji list" navodi da je Hrvatska izgubila u drami i naslov "Sad nam preti Srbija", što ističe i portal "24sata". 

Hrvati meč sa Ukrajinom igraju u četvrtak od 14.15 časova i u slučaju eventualne pobede od devet ili više koševa razlike mogu i do drugog mesta. Ako ne pobede onda idu na Orlove. Nije ni čudo što drame u komšiluku, Srbija je do sada zabeležila sva četiri trijumfa u grupi, poslednju protiv Izraela, i uz Grčku smo jedini maksimalni do sada.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

- Nemojte previše da se pravimo važni. To što verujete u nas daje nam posebnu energiju. Samo nemojte da očekujete da svaku dobijamo 20 razlike. Budimo smireni i radimo posao, hajde da ne budemo navijači. Pogledajte šta se dešava u drugim grupama, favoriti gube utakmice. Zašto je tako, treba da pitate njih. Mi smo tu gde smo pred poslednje kolo - jasan je bio selektor Pešić posle četvrte pobede u grupi i spušta loptu da ne poleet igrači a ni navijači.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija