• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2022

23:23

POČINJE TURNIR U ČAST STEVANA JELOVCA! Na startu MEGA MIS protiv OVERTIME TIMA!

kk mega

Košarka

POČINJE TURNIR U ČAST STEVANA JELOVCA! Na startu MEGA MIS protiv OVERTIME TIMA!

Podeli vest

Košarkaški klub Mega MIS će u četvrtak 8. i petak 9. septembra organizovati Memorijalni turnir „Stevan Jelovac“ u znak sećanja na bivšeg igrača kluba i reprezentativca Srbije koji je 5. decembra 2021. godine preminuo u svojoj 32. godini od posledica moždanog udara

Na turniru koji će održati u Hali sportova Ranko Žeravica će pored Mege učestvovati još FMP Meridian, SC Derby i Team Overtime koji prvi put ove godine nastupa u Evropi i koji je sastavljen Overtime Elite igrača koji imaju pravo izlaska na NBA Draft.

Ulaz na Memorijalni turnir „Stevan Jelovac“ će biti slobodan.

Memorijalni turnir „Stevan Jelovac“ će biti otvoren u četvrtak od 18:30 utakmicom Mega MIS – Team Overtime a ovom prilikom je generalni menadžer Mege Goran Ćakić pozvao sve ljubitelje košarke da dođu u Halu sportova:

– Memorijalni turnir će biti prilika da na primeren način obeležimo sećanje na našeg bivšeg igrača i reprezentativca Srbije Stevana Jelovca koji nas je prerano napustio. Na turniru će učestvovati četiri ekipe sa pregršt mladih i talentovanih igrača. Među njima će biti i Team Overtime koji ove godine po prvi put nastupa u Evropi i koji je sastavljen od velikog broja talenata, među njima su i igrači kojima se predviđa da će biti izabrani kao „lottery pick“ na NBA draftu 2023. Upravo za duel Mega MIS-a i Overtime tima vlada veliko interesovanje ne samo kod nas, već i u inostranstvu, gde su sve oči uprte u ovaj duel na kome će igrati neki budući NBA igrači. Ovim putem bih iskoristio priliku da pozovem sve ljubitelje košarke da dođu na Memorijalni turnir u Halu sportova Ranko Žeravica gde će, siguran sam, moći da uživaju u igri nekih budućih zvezda ne samo regionalne, već i svetske košarke - izjavio je Ćakić. 

Sve utakmice na turniru biće prenošene putem Youtube kanala Digital Score.

Raspored:

8. septembar (četvrtak):
18:30: Mega MIS – Team Overtime
20:45: FMP – SC Derby

9. septembar (petak):
18:30: Utakmica za 3. mesto
20:45: Finale

Stevan Jelovac je rođen 8. jula 1989. godine u Novom Sadu, a pored Mege za koju je igrao u dva navrata, u karijeri je još nastupao za Vizuru, Crvenu zvezdu, Antaliju, Kazertu, Lijetuvos Ritas, Saragosu, Nižnji Novgorod, Bamberg, Gacijantep, Sen-En NeoFeniks i AEK. Jelovac je nastupao i za reprezentaciju Srbije tokom 2018. i 2019. godine kada je dao značajan doprinos plasmanu Srbije na Mundobasket.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija