• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2022

07:40

SRBI NOĆAS PRAVILI ŠOU U PRAGU! Ludnica navijača, trešti čuveni hit, mnogi gledali u neverici! (VIDEO)

Starsportphoto©

Košarka

SRBI NOĆAS PRAVILI ŠOU U PRAGU! Ludnica navijača, trešti čuveni hit, mnogi gledali u neverici! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Srbije plasirali su se u osminu finala Evropskog prvenstva kao prvoplasirani u grupi D i na taj način obradovali naciju i mnogobrojne navijače koji su ih podržavali u Pragu

Srbija je superiorno stigla do liderske pozicije u grupi na kontinentalnoj smotri, a oduševljeni navijači su i te kako znali da to da proslave!

Bio je ovo još jedan neverovatan perforamans "orlova", nisu Poljaci ni u jednom momentu mogli da pruže kvaliteten otpor našim momcima i na kraju su pretrpeli poraz, a naša selekcija slavila je 96:69.

Reporterka Informera je zabeležila na koji način je veliki broj ljudi proslavio i dao novi vetar u leđa Svetislavu Pešiću i njegovim pulenima.

"Freed from desire" je čuveni hit koji su naši navijači "prekrstili", pa počeli da posvećuju Jokiću, "orlovima", ali i herojima nacije poput fudbalera Mitrovića, Tadića i ostalih! To rade i fanovi Fulama i Ajaksa... Bilo kako bilo, u sjajnoj atmosferi su naši reprezentativci napustili prestonicu Češke.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija