• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.09.2022

23:40

VREME JE ZA VRAĆANJE DUGOVA! Selektor Hrvatske najavio OSVETU!

Tanjug

Košarka

VREME JE ZA VRAĆANJE DUGOVA! Selektor Hrvatske najavio OSVETU!

Podeli vest

Hrvatska košarkaška reprezentacija se plasirala u osminu finala Evropskog prvenstva gde će igrati protiv Finske

Selektor Damir Mulaomerović izjavio je da se radi o poznatom protivniku kome njegovi košarkaši žele da se osvete za poraz u kvalifikacijama za SP.

- Najpre čestitam momcima što smo stigli do Berlina. Uz pet utakmica u sedam dana, kapa dole svima. Da, svima je tako, ali bilo je dosta potrošnje. Sad idemo na protivnika kog poznajemo, atipična ekipa koja vrlo brzo trči i imaju jako opasne šutere. Ali, mi se na neki način želimo pokazati i osvetiti za taj poraz koji smo doživeli u Rijeci u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo - rekao je selektor Hrvatske Mulaomerović, a prenela HINA.

Prema njegovim rečima nema lakih protivnika:

- Momci su motivisani i svi smo svesni što smo ovde, a sve reprezentacije koje su došle ovde su kvalitetne. Pre svega se nadam da ćemo se dobro odmoriti u ova dva dana, napraviti dobar skauting i naših utakmica sa njima i njihovih utakmica iz Praga. Pozitivni smo i mislim da smo u dobroj situaciji da odigramo dobru utakmicu i, na kraju krajeva, i pobedimo.

Foto: Starsportphoto©

Lauri Markanen i selektor Finske Lasi Tuovi

Najveća zvezda finske reprezentacije je Lauri Markanen koji igra u NBA u Klivlendu, pa selektor komšija napominje kako će se hrvatska odbrana fokusirati na njega.

- Moraćemo zaustaviti Laurija, on je njihov najbolji igrač, videćemo ko će i kako na njega. Međutim, nije tu samo Lauri, tu su i Sasu Salin i ostali koji su sjajni i igraju brzu i modernu košarku. Biće dosta teško, ali nadam se da ćemo odgovoriti na odgovarajući način - istakao je Damir Mulaomerović.

Hrvatska i Finska sastaju se u osmini finala Evropskog prvenstva u nedelju od 14.45 časova. Sve utakmice završne faze Evrobasketa igraju se u Berlinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama!
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama!

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija