• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

11.09.2022

12:42

OVO SAMO ONI MOGU! DRAGIĆ I JOKIĆ ĆASKALI UZ KAFICU! Slovenac pričao o slavlju uz srpske narodnjake! (VIDEO)

Tanjug/AP

Košarka

OVO SAMO ONI MOGU! DRAGIĆ I JOKIĆ ĆASKALI UZ KAFICU! Slovenac pričao o slavlju uz srpske narodnjake! (VIDEO)

Podeli vest

Goran Dragić, iskusni slovenački košarkaš, i as Srbije Nikola Jokić popili su kaficu u hotelu tokom Evopskog prvenstva

Slovenija je uspela posle velike borbe da savlada Belgiju i da se plasira u četvrtfinale Evrobasketa. Goran Dragić je posle meča u razgovoru sa srpskim medijima otkrio neke zanimljive detalje o susretu sa Nikolom Jokićem.

- Pričali smo u hotelu, bili na kafici, rekao mi je da niste imali nikakav problem u grupi, da ste sve dobili - 5/0. Mi smo bili u grupi smrti kako kažu, svaka utakmica je išla na nož. Biće zanimljivo protiv Italije -  kazao je Dragić.

Slovenci su titulu pre pet godina slavili uz srpsku muziku, sada je isto tokom treninga, a na pitanje šta će ove godine biti na repertoaru ako slave, Dragić je uz osmeh rekao:

- Zna se, znate vi -  rekao je Dragić za kraj uz široki osmeh. 

Foto: ap photo

Goran Dragić ćaskao sa Nikolom Jokićem

Slovenija je inače tek u poslednjoj četvrtini slomila otpor Belgije.

- Čudna utakmica, ali moram da čestitam Belgijancima jer su bili sjajni. Igrali su tvrdo, zajedno, pogotovo u ovim “close out” situacijama, ulazili su u sred reketa i pronalazili šut.Malo smo se mučili, ali ovo su najteže utakmice zbog toga jer svi očekuju da ih dobiješ. Dobili smo i idemo dalje.

Slovenija je pre pet godina osvojila zlato, Dragić kaže da je to bio sasvim drugačiji tim..

- Te godine smo imali totalno drugačiji tim, Luka je imao 18 godina, ja 31, pa smo imali Rendolfa, Vidmara… Bili smo jači ispod koša, sada smo malo tanji. Ali, igramo malo brže, sa više šuteva s polja, drugi je trener... Treba sve ukomponovati i napraviti hemiju. Na kraju krajeva imamo šanse, dobre igrače, i to je najvažnije.

Srbija za četvrtfinale od 18 časova igra sa Italijom.

 

Bonus video

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija