• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.09.2022

13:36

KAKO ĆE BAVARCI DOČEKATI LEVANDOVSKOG? "Ja mu ne bih zviždao"

Tanjug

Košarka

KAKO ĆE BAVARCI DOČEKATI LEVANDOVSKOG? "Ja mu ne bih zviždao"

Podeli vest

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić izjavio je da očekuje da navijači minhenskog kluba neće da zvižde napadaču Barselone Poljaku Robertu Levandovskom tokom meča drugog kola Lige šampiona, prenose nemački mediji


Robert Levandovski je u letnjem prelaznom roku prešao iz Bajerna u Barselonu, a poljski reprezentativac je za nemački klub odigrao 375 utakmica i postigao je 344 gola uz 72 asistencije.


On je tražio od čelnika Bajerna da napusti nemački klub, a ovaj potez Levandovskog naljutio je navijače nemačkog šampiona.

- Kako će Levandovski da bude dočekan? Robert je osvojio sve s nama. Navijači će to da cene. Ja mu ne bih zviždao - rekao je Salihamidžić.

Foto: Tanjug

Robert Levandovski



Robert Levandovski je za Barselonu postigao devet golova na šest utakmica.

- Samo sam im rekao: "Momci hvala vam na svemu, danas će sve biti završeno'. Zajedno smo pisali istoriju i neću to nikada zaboraviti. Rekao sam im i da ću se vratiti u Minhen posle američke turneje sa Barselonom, koja traje do 30. jula. Želim da se oprostimo na pravi način, želim da podelim poklone igračima, trenerima i ljudima oko tima-  rekao je Levandovski po odlasku iz Bajerna.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija