• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2022

14:46

IDEMOOOOO! Basketaši Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva!

beta

Košarka

IDEMOOOOO! Basketaši Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Muška reprezentacija Srbije u basketu 3x3 plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je danas u četvrtfinalu u Gracu pobedila Poljsku 21:18


Srbija će u polufinalu večeras od 19.20 sati igrati sa pobednikom meča između Holandije i Austrije.


Za Srbiju su igrali Dejan Majstorović, Strahinja Stojačić Mihailo Vasić i Marko Branković. U preostala dva meča četvrtfinala kasnije danas sastaće se Litvanija - Belgija i Letonija - Izrael. 

U prva dva minuta igre, Srbija je prodorima stizala do poena, pa su vodili sa 3:1, ali nakon prekršaja, Poljaci su izjednačili. USledila je dvojka Dejana Majstorovića, ali već u narednom napadu, Poljaci uzvraćaju. Sredinom duela, kada je ličilo na egal, Poljaci su uspeli da prvi naprave najveću prednost, 10:7, ali stiže i nova dvojka Majstorovića, a potom i zakucavanje Stojačića. 

Vezao je Stojačić i šesti poen za manje od minut, i Srbija je bila na +2, 17:15. Stigla je i Majstorovićeva dvojka i tada je već bilo jasno da će Srbija zaigrati u polufinalu. 

Meč za treće mesto biće odigran večeras od 20.55 časova, dok je finale na programu u 21.45 sati.

Reprezentacija Srbije aktuelni je evropski i svetski prvak u basketu 3x3.

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija