• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.09.2022

20:00

KOŠARKA SE IGRA SRCEM I GLAVOM! Pešić se obratio javnosti, EVO ŠTA JE REKAO NAKON PORAZA

Starsportphoto

Košarka

KOŠARKA SE IGRA SRCEM I GLAVOM! Pešić se obratio javnosti, EVO ŠTA JE REKAO NAKON PORAZA

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije obratio se javnosti posle poraza u osmini finala od Italije

Košarkaška reprezentacija  Srbije izgubila je od Italije u osmini finala Evrobasketa rezultatom 93:86.

Naši momci su sjajno započeli ovaj meč, ipak u drugom poluvremenu Italijani su napravili ogroman preokret.

Očekivanja su bila ogromna, ipak desila se totalna katastrofa u osmini finala gde smo na neverovatan način poraženi od Italije.

Mnogo se očekivalo od naše reprezentacije na ovom šampionatu, ipak desilo se nešto potpuno suprotno.

Nakon ovoog poraza selektor Svetislav Pešić se obratio javnosti.

UŽIVO:

20.27 -  SVETISLAV PEŠIĆ: Moram sve dobro da analiziram

Da bi se napravio jedan kontinuitet u igri, potreban je kontinuitet u odbrani. Mora sve ovo dobro da se analizira, šta smo dobro uradili, šta nismo uradili. Bilo je ogromno zadovoljstvo raditi s ovim momicima.

20.25 - VLADIMIR LUČIĆ: Slabiji protivnici iz našeg grupe su prošli dalje!

Slabiji protivnici iz grupa su prošli dalje. Mi smo imali  prave provere protiv teških ekipa. Dobro smo otvorili ovaj meč, čak i jedan deo treće četvrtine. Oni su se skupili kao ekipe i odreagovali.

20.20 - SELEKTOR PEŠIĆ SE ZATIM OBRATIO NA SRPSKOM JEZIKOM

Itallija je odigrala odlično. Respektiram njihovu igru, Za takvu jednu utakmicu moraš da budeš u boljem fizičkom stanju, mi smo imali dosta igrača koji su bili "odsečeni" od ekipe zbog povreda. Znate kakva je sitaucija bila sa Milutinovim, sa Vanjom ali da ne tražim osada razloge.

20. 15 -  PRVE REČI SELEKTORA

Košarka se igra srcem i glavom, to je Italija danas pokazala. Oni su igrali sjajno odbranu, na kraju krajeva odigrali su odličnu utakmicu. Demonstrirali su veoma dobru košarku.

20.10 - Počela je pres konferencija Svetislava Pešića

20.00 -  Doborodošli na naš blog posvećen konferenciji Svetislava Pešić nakon poraza na Evrobasketu


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 2 godine

Nije to debakl, to je realnost! Po meni nedostajali su Marjanović, Bogdanović, Bjelica, Teodosić, Jovič i povređeni Nedović. To je previše za jednu "malu" Srbiju.

Đole

pre 2 godine

Pešiću,utakmicu si ti izgubio,a ne igrači,ništa ne treba da analiziraš,samo idi u penziju i ne približavaj,se reprezentaciji ni na koji način.Ovakvu ekipu,čekaćemo opet,ko zna koliko godina,sve si ubogaljio,pokri se ušima i nestani

Dragan Kovač

pre 2 godine

Pritisle te godine došla kosa sjeda ali srce junacko nece da se preda

Đole

pre 2 godine

Gde su ti srce i pogotovo glava,Pešiću?Sram te bilo mlate nas ko volove,ti ćutiš?ko ti je igrao,kada se lomio,rezultat,pokri se klempuškama i beži u penziju,nikad više nosinu da promoliš u medije,sa ovakvim igračima ti napraviš cirkus????

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija