• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2022

22:41

I ŠTA SAD?! JOKIĆ IMA DA PO**ZDI! Američki novinari posle ŠOK PORAZA od Italije: ŽAO IM "NJIHOVOG NIKOLE I SRBA"!

Pedja Milosavljević

Košarka

I ŠTA SAD?! JOKIĆ IMA DA PO**ZDI! Američki novinari posle ŠOK PORAZA od Italije: ŽAO IM "NJIHOVOG NIKOLE I SRBA"!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije je ispala sa Evrobasketa, posle čega je brojnih reakcija bilo i u Sjedinjenim Američkim Državama. Naravno, glavni razlog za to je - Nikola Jokić, dvostruki uzastopni MVP NBA lige, a i najbolji igrač "orlova" na šampionatu "starog kontinenta".

Srbija je doživela šokantan poraz od Italije u osmini finala, a posebno emotivni bili su novinari portala "DNVR".

 

 

"Kapa dole Italiji. Osećam se bolesno zbog Srbije.Ovo je njima (Srbima) jako značajno, a kada vide Jokića u onom dresu, to im je bitnije nego što mi možemo da shvatimo. Bilo je ovo teško za gledati".

 

 

Endi Bejli, koji piše za "Bličer riport", sumirao je značaj Nikole Jokića za ovu ekipu Srbije:

- Nikola Jokić je ubacio 32 poena (šutirajući 8/14), uz 13 skokova i četiri asistencije za  manje od 29 minuta. Dok je igrao, Srbija je dala 11 poena više od Italije. Što znači da je Srbija primila 19 poena više nego što je dala dok je on 11 minuta odmarao. A tih "-11" za pet minuta na prelasku iz treće u četvrtu deonicu su i izabcili Jokića sa turnira.

 

 

Jedan od poznatijih američkih Jutjubera koji pomno prate Denver Nagetse, koji "nastupa" pod nadimom "Swipa", ovako je sumirao utiske:

"Loša stvar: Srbija je izgubila kao favorit, neće osvojiti turnir, a meni je žao mojih Srba.Dobra strana: Jokić je bolji nego što je ikada bio, i sada će da popi*** zbog poraza u NBA i Evrobasketu jer nije imao dovoljnu podršku. Sezona koja sledi će biti luda", uveren je ovaj Amerikanac.

 

 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 1 godinu

Svaka čast za Jokića! Odigrao je sve utakmice fenomenalno! Ja sam nekako bio ljut na njega što ranije nije igrao za reprezentaciju ali sad, kapa dole, ekstra! NVO u svakom smislu!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija