• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2022

23:41

BILI SMO PERFEKTNI, SAMO TAKO MOŽE PROTIV SRBIJE! Polonara dobio ŠAKOM U GLAVU nakon utakmice!

Pedja Milosavljević

Košarka

BILI SMO PERFEKTNI, SAMO TAKO MOŽE PROTIV SRBIJE! Polonara dobio ŠAKOM U GLAVU nakon utakmice!

Podeli vest

Košarkaši Srbije nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto su večeras u Berlinu poraženi od Italije sa 86:94 (28:20, 23:25, 17:21, 18:28)

Utakmica je rešena početkom poslednje četvrtine kada je Italija serijom od 16:2 stigla do 12 poeni prednosti. Azuri su do pobede predvodili Marko Spisu sa 22 poena i Nikolo Meli sa 21 poenom, dok je Simone Fontekio zabeležio 19, a Ahile Polonara 16 poena.

- Znali smo da je Srbija sjajan tim. Da bismo ih pobedili, znali smo da moramo da odigramo perfektno i to smo uradili. Mnogo motivacije, samopouzdanja, neverovatno drugo poluvreme - rekao  je Ahile Polonara. 

Foto: Pedja Milosavljević

Mnogi smatraju da je prelomni momenat bilo isključenje selektora Đanmarka Poceka. Italijan je dobio dve tehničke greške zbog koje je morao van terena sredinom trećeg perioda kada je krenula serija Azura. 

- Dobili smo dosta samopouzdanja zbog toga. Rekli smo da se borimo do poslednje sekunde, to smo uradili i pobedili na kraju - jasan je bio krilni centar Italije. 

Dok je on davao izjavu nakon utakmice, trener Poceko je prošao iza njega u udario ga rukom po glavi kako bi ga podržao. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija