• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

12.09.2022

10:28

GRK ISKRENO O PORAZU SRBIJE: Teško je doći do cilja, svi se bore! Ako se opustite tokom jednog poseda možete da ispadnete (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Košarka

GRK ISKRENO O PORAZU SRBIJE: Teško je doći do cilja, svi se bore! Ako se opustite tokom jednog poseda možete da ispadnete (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije napustila je Berlin, jer je završila takmičenje na Evrobaksetu nakon poraza od Italije u osmini finala - 94:86.

Grčka je posle velike drame dobila Čehe (94:88), pa je u četvrtfinalu čeka okršaj sa Nemcima, a posle meča je Kostas Papanikolau prokomentarisao eliminaciju Orlova od Italije. 

- Nisam gledao meč, bio je pre nas. Ali ko ima takva očekivanja i ko god misli da je sve tako i tako, nema mnogo veze sa evropskom košarkom. Uvek je teško doći do glavnog cilja, svi su ovde došli da se bore, jedna utakmica je tu i sve može da se desi. Ako se opustite tokom jednog poseda, meč može da sklizne u drugom pravcu i da ispadnete - kazao je Papanikolau, koji nije verovao da Češka može da napravi iznenađenje kao Italija protiv Srbije.

- Ne! Objasniću zašto. Igrali smo protiv ekipe koja je mnogo jaka i koji je dobar tim, ima iste igrače godinama. Bio sam iznenađen što su bili četvrti u svojoj grupi. Ali, znali smo da će biti teško i zato smo se fokusirali i bili mirni.

Prokomentarisao selekciju Nemačke, sa kojom Grci igraju u narednom meču.

- Nemačka je dobar tim. Imaju visoke momke, dobru energiju i igrače, mnogo talenta. Daćemo sve od sebe, videćemo na kraju dana šta će nam to doneti.

Grčka nije imala problema što se tiče motivacije. 

- To je dobra stvar za nas. Bez obzira na to šta drugi timovi pokušaju da "bace" na nas i Janisa, mi pronađemo način da se vratimo. Najvažnija stvar u prvom i drugom poluvremenu bila je naša defanziva. U prvom poluvremenu smo ušli na teren ofanzivno orijentisani,  postizali smo dosta koševa i vratili se u meč, što je teško kada imate takvu defanzivu rivala.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija