• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2022

10:59

LEGENDA GRMI POSLE DEBAKLA! Jokić na klupi, a sevaju trojke! Objasnite ljudsku sramotu prema Teodosiću!

Pedja Milosavljević

Košarka

LEGENDA GRMI POSLE DEBAKLA! Jokić na klupi, a sevaju trojke! Objasnite ljudsku sramotu prema Teodosiću!

Podeli vest

Proslavljeni srpski košarkaš Miroslav Berić bez dlake na jeziku govorio je o neuspehu Srbije na Eurobasketu

Pored toga što Miroslav Berić smatra da je Srbiji nedostajao klasičan šuter poput Danila Anđušića, kao i da Nikola Kalinić i Vladimir Lučić ne mogu u isto vreme da budu na parketu, pita se gde je Nikola Jokić bio tokom poslednje četvrtine kada su nas Italijani gazili.

- Jokić je navikao da u sistemu NBA, sve zvezde, igraju između i po 46-47 minuta.  Svesni smo bili da je veliki pad kad izađe Jokić, to je očigledno. Videlo se protiv Italije, kada Jokić izađe šta nastupa. Nisu smeli Jokić i Vasa u isto vreme budu van parketa. Jokić je bio na klupi za rezerve u trenutku kada sevaju tri trojke zaredom. Ali isto tako postoji i tajmaut. Ali sad možemo da pričamo. On u ovakvim utakmicama mora, ali mislim da i može. Videlo se da je toliko spreman da je mogao da igra koliko god hoće. Ali sada posle poraza ispada da svi sve znamo. Kad bi tako bilo, sad bi i Kari rekao ti igraš 40 minuta i ne izlaziš - rekao je Miroslav Berić u podkastu "Sa Lukom i Kuzmom".

Gde je Jokić

Jokić je bio na klupi za rezerve u trenutku kada sevaju tri trojke zaredom,
Miroslav Berić

Osvrno se i na Miloša Teodosića za koga je selektor Svetislav Pešić rekao da trenutno ne može da pomogne reprezentaciji sa klupe i da postoje bolja rešenja za njega.

- Voleo bih da čujem objašnjenje šta je bilo vezano za Tea. Na onoj konferenciji je sve bilo nemušto, nikome nije jasno. 

Foto: Starsportphoto

Miloš Teodosić

Berić ne veruje da Teo ne bi prihvatio da bude rezerva Vasilija Miciću na mestu plejmejkera.

- Da li bi Teo prihvatio, zašto ne bi? Sa ljudske strane je bila sramota, da se opraštamo od igrača ekstra klase, kapitena, tako što on ispada u prvom krugu. To bi bilo kao da je Željko 1998. rekao Saši Đorđeviću. Kapiten, najstariji, najiskusniji, to je taj ekvivalent.

Priča se i da je problem sa Teodosićem izbio zbog jednog od FIBA "prozora", što nije razjašnjeno do kraja.

- Šta sad, da ga pita neko hoćeš da igraš prozore? Da li su to priče, da nije došao na ove prozore, spominje se da je bio neki mejl... Ne volim nagađanja. Voleo bih da se kaže, ili da je napravio nešto na pripremama, da se zna. Selektor je taj koji odgovara za rezultat i izbor igrača...

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Koli

pre 1 godinu

Koju si ti utakmicu gledao moj Beriću?Pa sve trojke su pale preko Micica,svih 5 koje je dao Spisu,pa jedna preko Kalinica,jedna preko Jokica i jedna preko Kuridze.To je sve za 5 minuta kraj trece i pocetak cetvrte cetvrtine.Za to vreme dve otvorebe trojke promasuje Lucic,jednu Kalinic,tri Micic i jednu Guduric.Daje je samo Kuridza za 66:66.I sve ide kos za kos kada uđe Jaramaz i malo zaustavi Spisua.E onda se vraca Vasa i primamo za redom dve trojke od Spisua direktno njemu u facu.Pa onu sa 8 metara od Polonare preko Kuridze i odlaze na 9 razlike.Ulazi Jokic,popije bananu od Melija i u nastavku akcije trojku od Polonare iz step backa.I tih 12 razlike zavrsava utakmicu.Vasa je odigrao tragično tih 3-4 minuta i u napadu i u odbrani.A ovi slepci nisu uspeli 7 napada da daju koš bez Jokica i jedan sa njim.

Mare

pre 1 godinu

Kad je Jokic bio na parketu vodili smo 11 razlike a kada je on bio na klupi Italijani su napravili plus 19, i to je 8 razlike na kraju utakmice.

Marcco

pre 1 godinu

Ako uzmete u obzir kosarku, prventstvo i igru... nikome nije jasno. Ako tome dodate menadzerisanje i sportske kladionice, onda je sve jasno.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija