• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2022

09:03 >> 09:46

AS REAL MADRIDA OTKRIO: RAZBIO SAM TELEFON O ZID kada mi je Miško Ražnatović TO rekao! (VIDEO)

Košarka

AS REAL MADRIDA OTKRIO: RAZBIO SAM TELEFON O ZID kada mi je Miško Ražnatović TO rekao! (VIDEO)

Podeli vest

Otkrila je bosanska košarkaška zvezda i igrač Real Madrida, Džanan Musa, anegdotu iz prošlosti i dao jedan od dokaza zašto je Miško Ražnatović jedan od najuspešnijih košarkaških agenata na svetu

Košarkaški as Džanan Musa prisetio se događaja od prošlog leta u "Podkast Inkubatoru", u kojem je otkrio da se razočarao jer je očekivao zvučniji klub.

- Španska liga je primamljiva kad te zovu Real, Barselona, Baskonija... Ja sam sa Efeson završio u julu i vest me je šokirala i ceo odmor mi je bio pod tenzijom. Hoće li biti klub, odgovarajući, hoće li opet poraz u mojoj karijeri. Miško me zove i kaže imam sjajnu opciju. Ja sad očekujem neku Evroligu, a on mi govori - ideš u Lugo. Rekao mi je to dobra stvar za mene. Gledam telefon i ne verujem šta se dešava. Pratim sport i pratim sve lige i nisam znao gde je Lugo. Govori mi da je to prava opcija i kad sam to čuo razbio sam telefon o zid -  otkriva Džanan Musa događaja od prošlog leta u "Podkast Inkubatoru", pošto je kao i svaki košarkaš njegovog talenta očekivao znatno zvučniji klub.

Ipak, ispostavilo se da je to bio dobar potez jer je tokom sezone u ACB ligi prosečno beležio 20,1 poen po meču, a imao je indeks korisnosti od 23,1 - najbolji u čitavom takmičenju.

- Kad sam uzeo drugi telefon, pogledao sam malo i video sam da ne postoji klub Lugo na tabeli. Gledam i mislim se - ovaj me šalje u drugu ligu. Onda mi je objasnio da su ušli u ACB ligu i javio mi se istog dana Jasmin Repeša u Fortitudu, to mi je bilo primamljivije, ali posle toga me je zvao čovek iz Breogana i objasnio koliko je to jaka liga. Rekao mi je da će me dobra sezona izbaciti u najbolje klubove i to se i desilo.

Miško Ražnatović je svom klijentu preporodio karijeru za samo godinu dana, iako je Musa želeo mnogo više od kluba u ACB ligi za koji nije čuo!

- To je razlika između mene i drugih. Retko ko bi imao hrabrosti da igrača koji je tri godine igrao NBA ligu i koji je pun temperamenta da ga iz Netsa, preko Efesa pošalje u Lugo. Mene pita šta je Lugo? Ja mu objašnjavam da je to novi prvoligaš u Španiji bez ikakve reputacije. Ali, ubedio sam ga da je to dobro za njega i predvideo sam da će situacija u toj timu da se odigra, mada je tamo bio moj trener i šest igrača- ispričao je Ražnatović. ali pre nego što je Musa potpisao ugovor sa Real Madridom!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija