• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2022

13:29

NEDOVIĆ JOŠ NIJE PREBOLEO! Psihički smo ispražnjeni, POLUDEO bih da nisam nešto probao...

Starsportphoto©

Košarka

NEDOVIĆ JOŠ NIJE PREBOLEO! Psihički smo ispražnjeni, POLUDEO bih da nisam nešto probao...

Podeli vest

Srbiji je za pobedu nad Italijom mnogo toga falilo, a nije bilo ni Nemanje Nedovića, koji bi eventualno mogao da doprinese igri našoj selekciji u psolednjem meču na Evrobasketu

Neuspeh u Berlinu i dalje je jedna od glavnih tema košarkaške javnosti. Logično, jer su svi očekivali mesto na postolju, a ne da se Orlovi za Beograd vrate već posle osmine finala.

Nemanja Nedović je sa Lukom Mitrovićem i Stefanom Lazarevićem obeležio je početak zvanične prodaje sezonskih karata Crvene zvezde, a tokom razgovora sa novinarima izneo je svoja osećanja posle završenih reprezentativnih obaveza.

- Psihičkog i emotivnog umora ima najviše posle svega! Ovo Evropsko prvenstvo je tako uticalo na sve nas, da nas je psihički ispraznilo!

Foto: Pedja Milosavljević

 

Napravio je reprezentativac i igrač crveno-belih paralelu sa onim porazom od Litvanije u polufinalu Evrobasketa 2015. godine i uporedio ga sa onim što je Srbija preživela u Berlinu...

- Bio sam deo tog tima koji je izgubio meč za finale, verujte mi - nije bilo ovako. Vidim i po drugim igračima, sve nas je ovo baš pogodilo, svi su ispražnjeni završili prvenstvo i otišli u svoje klubove.

Nedović je pokušao da ubrza oporavak od rupture mišića lista odlaskom na terapiju u Madrid, rezultati su bili dobri, ali...

 

 

- Iskreno, poludeo bih da nisam nešto probao, odnosno da sam morao samo da sedim tamo po hotelu i išao u Berlin bezveze. Ovako, setio sam se odmah te terapije. Ohrabrujuće je bilo to što mi je čak bilo rečeno da sam mogao da igram polufinale da sam želeo da forsiram. Ipak, nije na kraju bilo potrebe za tim... Svakako, taj tretman će mi dobro doći pred početak sezone.

Srbija će narednu akciju imati u novembru pošto će 10. prvo gostovati Velikoj Britaniji, a onda će tri dana kasnije čekati Tursku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija