• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2022

12:08

UŽAS - BIVŠI KAPITEN PARTIZANA TEŠKO POVREĐEN! Godina je za Lovernja završena!

Reuters

Košarka

UŽAS - BIVŠI KAPITEN PARTIZANA TEŠKO POVREĐEN! Godina je za Lovernja završena!

Podeli vest

Bivši kapiten Partizana Žofri Lovernj doživeo je tešku povredu na utakmici Asvela i Makabi Tel Aviva

Košarkaši Makabi Tel Aviva savladali su Asvel na svom parketu u četvrtom kolu Evrolige, ali taj meč ostao je u senci teške povrede Žofrija Lovernja. Francuski as je u četvrtak nezgodno doskočio, a to je dovelo do problema u kolenu. 

Dan kasnije, nakon detaljnih pregleda, Žofri Lovernj je objavio da će biti van parketa nekoliko meseci, ali da će se vratiti još jači. Poznato je da se od pucanja pretnjih ukrštenih ligamenata igrači opravljaju kroz najmanje šest meseci, dakle, 2022. godine je za bivšeg kapitena Partizana završena. 

- Vratiću se jači - rekao je Žofri Lovernj. 

Tridesetjednogodišnji Lovernj stigao je u Asvel ovog leta iz Žalgirisa, a ranije je nastupao za Šalon, Valensiju, Partizan, Himki, Denver, Oklahomu, Čikago, San Antonio, Fenerbačke i Žalgiris odakle se vratio u domovinu. 

U prošlosti je Lovernj imao problema sa povredama, ali je sada doživeo jednu od težih u svetu sporta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija