• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2022

16:25

SELEKTOR BRITANACA ODGOVORIO PEŠIĆU! Niko u svetu NE MISLI tako!

Starsportphoto©

Košarka

SELEKTOR BRITANACA ODGOVORIO PEŠIĆU! Niko u svetu NE MISLI tako!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije sastaće se u narednom prozoru kvalifikacija za Mundobasket sa Velikom Britanijom

Budući na izostanak velikog broja asova koji su igrali za Orlove na Evropskom prvenstvu, selektor Srbije Svetislav Pešić izjavio je da su Britanci, naš naredni rival, favoriti u narednom meču.

Tako, ipak, ne misli selektor Velike Britanije Mark Stutel koji je prokomentarisao Karijevu izjavu:

- Svaki selektor ima jedinstven pogled na svoju situaciju u određenom trenutku, ali nisam siguran koliko bi se ljudi u međunarodnoj košarci usaglasili da smo mi favoriti protiv Srbije, da li oni imali NBA igrače ili ne. Što se tiče njegovih komentara, on može da se oseća kako god želi, a mi ćemo se pripremiti uz mentalitet usmeren na nas. Radićemo prave stvari i pokušati da ispoljimo britanski stil košarke, te da uradimo sve što je u našoj mogućnosti kako bi bili uspešni - rekao je Stutel.

On je na klupi reprezentacije nasledio Nejtana Renkinga, koga su druge obaveze naterale da se ostavi ovog posla i ode put Klivlend Kavalirsa.

Foto: Printscreen You Tube/Newcastle Eagles

selektor Britanaca Mark Stutel

DEBITUJE KOD KUĆE

Stutel će imati i tu sreću, da reprezentacija Srbije igra u Njukaslu protiv njegove selekcije, u gradu gde i sam trenira ekipu Njukasl Džetsa.

- Pred nama je ogroman zadatak protiv dva košarkaška giganta, ali zbog takvih utakmica radimo i videli smo mnogo pozitivnih stvari u poslednjem meču protiv Letonije. Dobro smo se držali plana i programa i odbrane i moramo da ponovimo te stvari kako bismo došli do željenog uspeha - istakao je Mark Stutel.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija