• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2022

13:37 >> 13:38

JOŠ JEDAN DOKAZ DA MRZI SRBE! Turčin ZABRANIO Miciću da igra za REPREZENTACIJU!

Starsportphoto©

Košarka

JOŠ JEDAN DOKAZ DA MRZI SRBE! Turčin ZABRANIO Miciću da igra za REPREZENTACIJU!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Turske i trener Anadolu Efesa Ergin Ataman zabranio je Vasiliju Miciću da igra za Srbiju u ponedeljak

Iako je postojao dogovor na relaciji Anadolu Efes - Košarkaški savez Srbije da Vasilije Micić neometano može da dođe i brani boje naše reprezentacije do toga po svemu sudeći neće doći. Kako "Mozzart sport" nezvanično saznaje, selektor Turske, ali i trener Efesa, Ergin Ataman zabranio je sjajnom organizatoru igre da se odazove pozivu Svetislava Pešića. 

Ataman je prvo dao dozvolu Miciću da se stavi na raspolaganje Srbiji za duel sa Turskom, ali je iz nepoznatog razloga promenio odluku. Jasno je da je reč o interesu Turske budući da bi sa dvostrukim šampionom Evrolige Orlovi imali daleko veće šanse protiv njegove selekcije u Beogradu! 

Foto: Pedja Milosavljević

Atamanov nekorektan potez nije neočekivan. Poznat je kao ekscentrik među trenerima u evropskoj košarci. Turska ima pobedu manje uoči duela u Beogradu te Ataman želi da uveća prednosti svoje reprezentacije kako bi sačuvali šanse za plasman na Mundobasket. 

Ne treba zaboraviti da su Orlovi u avgustu savladali Turke u Istanbulu rezultatom 79:72, što je takođe važno istaći jer se u slučaju istog odnosa na tabeli gleda međusobni skor. 

Ipak, pored loše vesti u Beograd je stigla i jedna dobra. Marko Gudurić i Vladimir Lučić stigli su u Srbiju i biće na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću za duel sa Turskom koji je na programu u ponedeljak. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zagor

pre 1 godinu

Niko ne voli srbe!!!! Kao da je to neko otkriće!!!!

ratko

pre 1 godinu

dokle cete da trpite sportisti ta izivljavanja ,j bi se za pare

vuk

pre 1 godinu

micic nikad nije igrao sa zeljom za reprezentaciju

Volim crno bele

pre 1 godinu

A sta znaci to sto Grku iz Partizana nije dozvoljeno da igra za Grcku?Kad ste tako pametni objasnite ko koga u ovom slucaju mrzi.Ne mrzi covek Srbe nego voli svoju zemlju.

Ceno

pre 1 godinu

Bez alata nema zanata... Ovde selektor Pesic ima veoma skroman alat, tako da nazalaost Turska je favorit bez obzira sto se igra u Beogradu.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija