• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2022

11:31

SRBOMRZAC POTPUNO POLUDEO! Prvo se svađao sa Pešićem, a sada je OPTUŽIO velikog prijatelja da ga ŠPIJUNIRA!

Pedja Milosavljević

Košarka

SRBOMRZAC POTPUNO POLUDEO! Prvo se svađao sa Pešićem, a sada je OPTUŽIO velikog prijatelja da ga ŠPIJUNIRA!

Podeli vest

Utakmica između Efesa i Barselone imala je nekoliko zanimljivih situacija i s pravom ponela epitet derbija osme runde najelitnijeg klupskog takmičenja

Šampion Evrope i moćna Barselona odmerili su snage, a na kraju je trijumfovao klub iz Istanbula rezultatom 96:86.

Meč je, ipak, ostao u senci "izbacivanja" Nikole Kalinića, pošto je posle svađe sa svojim trenerom Šarunasom Jasikevičijusem, Litvanac poslao Srbina pre vremena u svlačionicu.

Tu, međutim, nije bio kraj incidentima, jer su se šef struke Katalonaca i trener domaćih Ergin Ataman "sporačkali" oko špijuniranja!

Seletor Turske je održao burnu konferenciju posle meča i izneo optužbe na račun Šarasa, tvrdeći da iznosi klevetu.

Iskusni turski strateg, koji je nedavno u Beogradu imao i čarke sa selektorom Srbije Pešićem, sporečkao se na kraju meča i sa trenerom Barse, o čemu je pričao naširoko novinarima, dok je Jasikevičijus samo kratko izjavio:

- To je između nas dvojice - otkrio je Litvanac na klupi Barselone.

Posle toga, pred medije je izašao Ataman i optužio Šarasa za klevetu, jer je ovaj rekao jednom od Erginovih asistenata da je "Efes snimao trening Barse pred utakmicu".

- Znate, nedavno mi je Šaras u šali rekao da će me zvati da me pita za Larkinovo stanje, da li će igrati. Nije me zvao, ali sada očekujem njegov poziv. Jer je nakon utakmice, pošto smo se rukovali, izneo teške optužbe na moj račun, rekavši: "snimili ste naš trening vrlo dobro". To je teška optužba. Šaras je moj dobar prijatelj i pozivam ga da pokaže dokaze za to što tvrdi - poručio je Ataman.

Foto: Tanjug/AP

Ataman je sada uspeo da se posvađa sa Jasikevičijusem, iako su godinama prijatelji

Trener Efesa naglašava da su ga optužbe kolege uvredile i da očekuje izvinjenje ili ostavku Litvanca na članstvo u bordu trenera Evrolige.

- Nismo se spuštali na takav nivo nijednom u 4-5 godina koliko smo ovde, nećemo. Ako Šaras pozove, reći ću mu dokaži i podneću ostavku danas, ali ako to ne možeš da dokažeš, onda ćeš se ili izviniti ili podneti ostavku na mesto u bordu trenera Evrolige, zbog ovoga što si rekao mom treneru. Ovo mi se uopšte nije dopalo sa Šarasom. Ali šta vi mislite o tome, da li ćete opet napraviti naslove tipa "Ergin Ataman ponovo stvara tenzije?". To je vaša stvar - istakao je Ataman, posle najnovijeg incidenta.

Posle ovakvih nesuglasica sa selektorom Pešićem i Jasikevičijusem, košarkaška javnost se pita ko je sledeća Atamanova "žrtva"?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija