• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.11.2022

22:15

DRAMA U KNEŽEVINI! Monako gubio 19 razlike, Fener STREPEO za pobedu! Gudurić dvocifren, Micić SJAJAN u DEMOLIRANJU Olimpije (VIDEO)

Reuters

Košarka

DRAMA U KNEŽEVINI! Monako gubio 19 razlike, Fener STREPEO za pobedu! Gudurić dvocifren, Micić SJAJAN u DEMOLIRANJU Olimpije (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su večeras u gostima Monako sa 96:93 (21:18, 24:20, 34:22, 17:33), u devetom kolu Evrolige

Najefikasniji kod Fenerbahčea bili su Najdžel Hejz-Dejvis sa 21, Nik Kalates sa 15, Skoti Vilbekin sa 13, Karsen Edvards sa 12 i srpski reprezentativac Marko Gudurić sa 11 poena.

Kod Monaka su se izdvojili Džordan Lojd sa 18 i Majk Džejms sa 17 poena.

Posle nepotpunog devetog kola, Fenerbahče je prvi na tabeli sa skorom od osam pobeda i jednim porazom, a Monako je na trećem mestu sa šest pobeda i tri poraza.

U narednom kolu, Fenerbahče će gostovati Milanu, dok će Monako dočekati Bajern.

 

Efes je pregazio Olimpiju u Milanu rezultatom 80:51, a čak četvrotica igrača evropskog šampiona završila su dvocifreni meč.

Goste je do pobede vodio Vil Klejburn sa 24 poena, Tibor Plajs je dodao 13, a srpski reprezentativac Vasilije Micić 12 poena, uz 4 skoka i dve asistencije za 31 minut u igri. Zapažen je bio i Mbaje sa 10 poena, koliko je postigao i Mitru Long najefikasniji u timu Olimpije.

 

Real je na krilima Džanana Muse dobio španski derbi i slavio u Valensiji rezultatom 80:73. Centar Madriđana postigao je 28 poena, Gabrijel Dek je dodao 16, a Kornelije 10 poena.

Kod Valensije, Van Rosom je dao 17, Dubljević dva manje, dok je Harper završio meč sa 11 poena.

EVROLIGA, 9. kolo

Utorak

Monako - Fenerbahče 93:96

/Lojd 18 - Hejs Dejvis 21/

Alba - Crvena zvezda 84:88

/Smit 23 - Vildoza 21/

Makabi Tel Aviv - Olimpijakos 90:84

/Boldvin 22 - Larencakis 21/

Olimpija Milano - Anadolu Efes 51:80

/Mitru Long 10 - Klejburn 24/

Valensija - Real Madrid 73:80

/Van Rosom 17 - Musa 28/

Barselona - Partizan 79:68

/Laprovitola 13 - Anđušić 23/ 

Sreda

20.00 ASVEL - Bajern Minhen

20.00 Panatinaikos - Virtus

20.30 Baskonija - Žalgiris

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Gujaničić: Korporativnim obveznicama NIS diversifikuje izvore finansiranja
Društvo

Gujaničić: Korporativnim obveznicama NIS diversifikuje izvore finansiranja

Emitovanjem korporativnih obveznica u obimu od 50 miliona evra kompanija NIS planira da diversifikuje izvore finansiranja, ali i da istovremeno iskoristi aktuelne pogodnosti državne strategije razvoja tržišta, rekao je Nenad Gujaničić, glavni broker u investicionom društvu “Momentum Securities” povodom najave emitovanja emisije korporativnih obveznica NIS-a.

28.10.2024

13:43

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set