• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.12.2022

16:50

MANEKENI TONU SVE DUBLJE! Oglasio se predsednik Olimpije, poznata SUDBINA Mesine!

Starsportphoto©

Košarka

MANEKENI TONU SVE DUBLJE! Oglasio se predsednik Olimpije, poznata SUDBINA Mesine!

Podeli vest

Italijanski stručnjak Etore Mesina ostaje na poziciji prvog trenera Olimpije, izjavio je predsednik kluba iz Milana Leo Del Orko.

Ekipa iz Milana je i posle meča sa Makabijem nastavila očajan niz u Evroligi, upisavši 10. poraz u 13 utakmca.

- Nastavljamo sa Mesinom, bez „ako i ali“. Imamo dogovor i za sledeću sezonu - izjavio je predsednik Milana Leo Del Orklo, prenosi ANSA.

Italijanski stručnjak se nakon duela sa Izraelcima, na konferenciji za medije, zahvalio predsedniku na podršci.

- Ima sezona u kojima se dešavaju ovakve stvari, kao što se dešavalo i nama ranije, Makabiju, CSKA. Kod kuće još nismo pobedili, ljudi su tužni i ljuti. Ja to razumem. U ovom trenutku postoji i psihološki problem u Evroligi i ne možemo 40 minuta da radimo ono što radimo 20, 25 ili 30 - kaže Mesina i dodaje:

Foto: Starsportphoto©

 

- Razmišljao sam o tome pre mesec dana, i onda smo svi zajedno razgovarali. Bežanje sa broda nije najispravnija ili najdostojanstvenija stvar. Nema ni prostora, ni mogućnosti, ni volje za menjanje rostera. Naša dužnost je da unapredimo ovaj tim. Onda ćemo videti šta će biti - istakao je Etore Mesina, posle Željka Obradovića, najtrofejniji evropski trener.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija