• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2022

23:35

ASVEL DEKLASIRAN U MADRIDU! Alba protiv Makabija nastavila crnu seriju, VANJA BOLJI OD TEA!

Košarka

ASVEL DEKLASIRAN U MADRIDU! Alba protiv Makabija nastavila crnu seriju, VANJA BOLJI OD TEA!

Podeli vest

Košarkaši Real Madrida pobedili su večeras na svom terenu Asvel sa 92:73 (25:22, 20:12, 25:25, 22:14), u utakmici 15. kola Evrolige.

Real je predvodio Vensan Puare sa 19 poena i šest skokova, a Džanan Musa postigao je 15 poena uz četiri skoka. Serhio Ljulj dodao je 10 poena, uz tri skoka, tri asistencije i tri ukradene lopte, a sa 10 poena utakmicu je završio i Gabrijel Dek.

U francuskom timu najefikasniji su bili Amin Nua sa 17 poena uz sedam skokova, Aleks Tajs sa 14 poena i Nando De Kolo sa 13 poena uz šest skokova.

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva pobedili su večeras u Berlinu ekipu Albe sa 83:70 (19:21, 21:26, 21:16, 22:7), u utakmici 15. kola Evrolige.

Izraelski tim su do pobede vodili Džarel Martin sa 21 i Džejlen Adams sa 17 poena, dok je Lorenco Braun dodao 15.

Foto: Starsportphoto

U redovima Albe najbolji je bio Maodo Lo sa 16 poena, a Johanes Tieman 12 poena uz pet skokova.

Košarkaši Baskonije pobedili su na svom terenu Virtus sa 90:79 (17:14, 28:17, 18:20, 27:18).

Baskoniju je predvodio srpski igrač Vanja Marinković sa 22 poena, dok su Maik Kotsar i Tadas Sedekerskis dodali po 12 poena i četiri skoka.

U italijanskom timu najefikasniji sa po 15 poena bili su Tornike Šengelija i Marko Belineli, dok je 11 poena dodao Nikolo Manion. Srpski košarkaš Miloš Teodosić utakmicu je završio sa sedam poena i sedam asistencija.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)
Live TV

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)

Dok se približava eskalacija sukoba na Bliskom istoku, narod se sve više buni. Dok je većina naroda na strani Libana, svetski lideri su na strani Izraela. Da li više iko sluša reč naroda? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši ambasador Palestine u Srbiji Mohamed Nabhan, naučni savetnik, prof. dr Dragan Petrović i Srba O Filipović, analitičar.

05.10.2024

09:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija