• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2023

16:23

MOJ MUŽ JE SPAVAO KOD KUĆE, NE KOD NEDOVIĆA! OGLASILA SE ANĐUŠIĆEVA SUPRUGA! Evo šta je Ivana rekla o Danilu i VREĐANJU zvezdaša!

printscreen instagram

Košarka

MOJ MUŽ JE SPAVAO KOD KUĆE, NE KOD NEDOVIĆA! OGLASILA SE ANĐUŠIĆEVA SUPRUGA! Evo šta je Ivana rekla o Danilu i VREĐANJU zvezdaša!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić dospeo je u žižu javnosti, pošto je posle meča sa Baskonijom vređao Crvenu zvezdu

Ljubimac Grobara i tokom slavlja poveo pevanje pesme u kojoj se vređa najveći rival, što je naišlo na mnoge osude.

Košarkaš Partizana se dan kasnije javno izvinio svim navijačima Crvene zvezde, a sada se oglasila i njegova supruga Ivana Maksimović Anđušić, kao što je poznato, pristalica crveno-bele porodice.

Ivana je na društvenim mrežama odgovorila zbog osuda na njenog supruga i stala u njegovu zaštitu. Malo se i našalila, pošto je zvezdašica Nemanja Nedović se šalio sa Danilom i ponudio mu da prespava kod njega.

- Moj muž je spavao kod kuće, ne kod Nedovića. Želim da mu se zahvalim što bi ga oberučke prihvatio, a ne neko drugi - našalila se Ivana na Instagramu i želela je da istakne neke stvari:

- Jeste da je prošlo nekoliko dana i palo u zaborav. Jeste da sam zvezdaš i da mi nije pravo kada sam to čula i videla. Nekako Danilo iznova i iznova potvrđuje meni tu tezu, posle 10 godina, potvrđuje da sam dobrog izabrala. Ne mislim tu na tu odluku da Danilo peva pesme koje imaju neprimeren rečnik i tako reći uvredljive su, već način na koji se nosi sa situacijom u kojoj se nalazi. On je osoba koja jako voli svoj klub, nikako ne možeš da budeš siguran da li će to ispasti kako si ti sanjao - rekla je Ivana Maksimović-Anđušić.

Foto: Starsportphoto

 

Proslavljena strelkinja je posebno apostrofirala koliko je njegovom suprugu bilo krivo zbog postupka:

- Svakom se dese neprimerene situacije, stvari koje se dese da ga ponese emocija, negativna. Šta god da se desilo, ponosna sam na njega što je, kad je prenoćio, shvatio da je on je primer mlađima i svojoj deci, naš sin uči Partizanove pesme. Oduvek se u našoj kući poštovao proitvnik, uvek su se birale reči, kada namećemo jedni drugima mišljenje i zbog toga svega želim da kažem da je moj muž veliki gospodin. Da on svoje izvinjenje ili mišljenje koje je uputio dan posle, nije to uradio ni zbog Zvezde ili mene, jer je tako vaspitavan - nastavila je Danilova supruga i dodala:

- Otkako imamo decu trudimo se da to što radimo pozitivno utiče na njih, oni su ogledalo svojih roditelja. Ponosna sam što moj muž zna da kaže "izvini" i stoički izdrži sve i svašta, bez obzira na to šta su sve rekli za njega. Koliko idem na Partizanove utakmice i pratim svog muža, ima mnogo lepih pesama i nema mesta za uvrede. Sve više dece dolazi na utakmice, što mene raduje - istakla je Ivana Maksimović-Anđušić u obraćanju javnosti.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija