• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2023

11:46

NISU OPASNOST SAMO NEDOVIĆ I VILDOZA! Trener Olimpije upozorava pred dolazak Zvezde!

Starsportphoto

Košarka

NISU OPASNOST SAMO NEDOVIĆ I VILDOZA! Trener Olimpije upozorava pred dolazak Zvezde!

Podeli vest

Trener Olimpije Milano, Etore Mesina, utakmicu sa poljuljanom Crvenom zvezdom (četvrtak, 20.30) dočekuje u dobrom raspoloženju

Šef stručnog štaba ekipe iz Milana blista jer je njegova ekipa slavila u prošlom kolu Evrolige protiv Baskonije sa (89:83) i tako su prekinuli niz od pet poraza zaredom.

Mesinine pulene sada čeka težak posao, jer u Mediolanum forum stiže ekipa Crvene zvezde koja je bila poražena u prošlom kolu od Virtusa sa (84:72).

Foto: Starsportphoto

 

- Protiv Baskonije smo odigrali veoma dobro. To je utakmica koja će nam dati samopouzdanje zbog način na koji smo pristupili i načina na koji smo je završili. Ipak, moraćemo još bolje kako bismo pobedili Zvezdu, tim koji se bori za plej-ofu, i koji želi da vrati na pravi kolosek posle poraza u Bolonji- rekao je Mesina.

Foto: Starsportphoto

 

U ovom momentu je ekipa Olimpije Milano pretposlednja na tabeli Evrolige sa skorom od sedam pobeda i 15 poraza, dok je tim Crvene zvezde u seriji od tri poraza i sa učinkom od 10-12 nalazi se na deobi 12. pozicije.

- Za nas će biti ključno da dobijemo pomoć od svih, strpljivo pomeramo loptu i kontrolišemo skokove. Osim toga, moraćemo ponovo da smanjimo izgubljene lopte. Opasnost nisu samo Nedović i Vildoza, već i njihovi ‘veliki’ igrači Bentil i Petrušev, koji su nam zadali mnogo nevolja u Beogradu - izjavio je iskusni trener.

EVROLIGA

23. kolo

Četvrtak

Barselona - Bajern 20.30
Armani - Crvena zvezda 20.30
Valensija - Makabi 20.30


Petak

Fenerbahče - Alba 18.45
Monako - Real M. 19.00
Žalgiris - Partizan 19.00
Olimpijakos - Efes 20.00
Baskonija - Panatinaikos 20.30


Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija