• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2023

11:50

TEŠKE REČI ISKUSNOG STRUČNJAKA! Bolje da Kampaco nije ni DOLAZIO u Zvezdu! Njih DVOJICA nisu dostojna IGRANJA u Evroligi!

Starsportphoto©

Košarka

TEŠKE REČI ISKUSNOG STRUČNJAKA! Bolje da Kampaco nije ni DOLAZIO u Zvezdu! Njih DVOJICA nisu dostojna IGRANJA u Evroligi!

Podeli vest

Košarkaški trener Vlade Đurović analizirao je probleme u Crvenoj zvezdi i seriju loših rezultata u prethodnom periodu

Crveno-beli su u dubokoj rezultatskoj krizi, što potvrđuju četiri poraza zaredom u Evroligi.

- Razlog je gubitak samopouzdanja visokih igrača, Luke Mitrovića i Filipa Petruševa, kao i bekova Nemanje Nedovića i Ognjena Dobrića, kao da se u njih uvukao crv sumnje. Verovatno i u trenera Duška Ivanovića, ma koliko bio iskusan i kvalitetan, znam kako je i ja sam bio trener. Sve je krenulo od poraza protiv Partizana, kao da su izgubili veru u sebe, takvi mečevi jedne mogu da lansiraju, kao što je slučaj sa crno-belima, a druge da prizemlje - rekao je Đurović za "Novosti".

Foto: Printscreen You Tube

Vlade Đurović

Trofejni stručnjak se zatim dotakao "faktora Fakunda Kampaca", kao nekog ko može da utiče na tim.

- Niko ne pominje da je problem što je Kampaco prisutan na treninzima, a ne može da igra u Evroligi. Mogu da zamislim kako to izgleda na treningu, verovatno je zaslužan za svaki koš centara, a toga nema u Evroligi. Saigrači ga vide kako sedi pored klupe i ne može da pomogne, razmišljaju 'Eh, da nam je sad tu'. U takvim okolnostima, možda bi za ekipu bilo bolje da nije dolazio. Nažalost, postoji šansa da Zvezda više neće imati šansu za plasman u top8 kada on bude mogao da igra.

Foto: Starsportphoto©

Fakundo Kampaco i Hasan Martin

Napominje da tandem nema mesta u Zvezdi, kada je reč o evroligaškim utakmicama.

- Bentil i Martin nemaju kvalitet za Evroligu. Kada je Ben bio najbolji igrač protiv Milana, onda je jasno kako je Zvezda odigrala - bez dlake na jeziku veli Đurović.

Na kraju je ocenio šanse "večitih rivala" o plasmanu u Top 8.

- Pobede u gostima su ključne za prolaz, nije dovoljno dobijati samo kod kuće. U ovom momentu Partizan igra bolje, sa više samopouzdanja i ima veće šanse da ostvari taj cilj. Ali, za to su potrebni i neki podvizi - istakao je Vlade Đurović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija