• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2023

22:18

DABL-DABL VEZENKOVA! Olimpijakos razmontirao "albatrose" u Berlinu (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

DABL-DABL VEZENKOVA! Olimpijakos razmontirao "albatrose" u Berlinu (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Olimpijakosa ubedljivo su slavili na gostovanju u Berlinu ekipi Albe rezultatom 93:60 u meču 24. kola Evrolige.

Gosti iz Pireja su praktično u uvodnih 10 minuta rešili i pitanje pobednika. Krenuli su serijom od sedam poena bez odgovora, a prvi kvartal završili sa čak +15.

Olimpijakos je nastavio u istom ritmu i u nastavku, stigao do +21, ali se Alba u tom periodu budi i svojom najboljom košarkom na meču smanjuje zaostatak na "samo" 10 poena pred odlazak na pauzu.

Lider u trci za MVP prizananje Saša Vezenkov je na sebe preuzeo da u trećoj deonici osigura pobedu i to je i učinio sa 13 poena i pet skokova samo tokom tog dela igre.

Vezenkov je bio najefikasnini i imao dabl-dabl učinak, 28 poena i 13 skokova. Vokap ga je pratio sa 15 poena i 10 asistencija, a Papanikolau sa 11 poena. Na drugoj strani, dvocifren je bio samo Olinde sa 16 poena.

Evroliga, 24. kolo

Sreda
Alba – Olimpijakos 60:93

Četvrtak
20.05 Makabi – Crvena zvezda
20.30 Bajern – Partizan
20.30 Virtus – Barselona

Petak
19.00 Monako – Asvel
19.00 Žalgiris – Baskonija
20.00 Panatinaikos – Valensija

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje doneli su odluku da za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Prijepolje u oblasti ekonomskog razvoja, infrastrukturnih projekata, podrške lokalnoj zajednici i unapređenju političkog dijaloga da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje „Počasni građanin“ Opštine Prijepolje.

03.07.2024

22:24

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana
Politika

Vesić i Čubrilović obišli radove na putu Bijeljina-Rača: Gradimo jače saobraćajne veze za bolji život svih građana

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić, sastao se danas u Banjaluci sa ministrom saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljkom Čubrilović, a zatim su zajedno obišli radove na deonici Bijeljina-Rača, budućeg auto-puta Beograd - Sarajevo, jednog od dva koja će povezati Srbiju i Srpsku, odnosno Bosnu i Hercegovinu.

03.07.2024

21:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija