• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2023

22:22

DŽONS ZAVIO ZVEZDU I PARTIZAN "U CRNO"! Radonjić IZGUBIO dobijenu utakmicu i ODMOGAO "večitima"!

Starsportphoto

Košarka

DŽONS ZAVIO ZVEZDU I PARTIZAN "U CRNO"! Radonjić IZGUBIO dobijenu utakmicu i ODMOGAO "večitima"!

Podeli vest

Košarkaši Valensije pogotkom Krisa Džonsa savladali su Panatinaikos sa 92:91 u 24. kolu Evrolige

Nikako ne uspeva Dejan Radonjić da implementira svoje ideje u Atini. Panatinaikos se muči, crnogorski stručnjak vapi za pojačanjima, ali njih u OAKA Areni nema... Poslednje koje je stiglo, Met Tomas, ponelo je epitet tragičara. Amerikanac je promašio slobodno bacanje u finišu meča koje je dalo šansu Valensiji da slave na teškom gostovanju. 

Kris Džons je zakomplikovao situaciju, ostao u situaciji jedan na jedan protiv Derika Vilijamsa, ali je krilni košarkaš Panatinaikosa naivno ispao posle finte šuta što je Amerikanac kaznio i trojkom utišao OAKA Arenu - 91:92!

Upravo je Kris Džons bio najraspoloženiji pojedinac u taboru Valensije pošto je ubacio 24 poena, podelio pet asistencija i uhvatio četiri skoka. Sa druge strane, Paris Li je postavio rekord karijere sa 25 koševa, a Gudaitis je zabeležio dabl-dabl učinak sa 23 poena i deset skokova. 

Foto: Starsportphoto©

Ipak, Litvanac će po lošem pamtiti ovu utakmicu budući da se u finišu meča teško povredio. Sve su prilike da je centar Panatinaikosa polomio mali prst, a to bi mogao da bude dodatan problem za Dejana Radonjića i atinske Zelene...

Ranije danas Žalgiris je prekinuo seriju od tri poraza i pred svojim navijačima uspeo da savlada Baskoniju. Litvanski tim je tako dodatno zakomplikovao borbu za plej-of pošto su upisali 13. trijumf u elitnom takmičenju - 79:75. 

Foto: Starsportphoto©

Ronalds Smits je dominirao pod koševima pošto je meč završio sa 20 koševa i pet skokova, Edgaras Ulanovas dodao je 16, a Ignas Brazdeikis 15. Uzroci poraza Baskonije jasno se oslikavaju u lošem nastupu Markusa Hauarda koji je stao na svega 15 poena uz 2/7 za tri poena. 

Evroligaško kolo kompletirali su Monako i Asvel, a četa Saše Obradovića slavila je u francuskom derbiju. Kneževi su na svom parketu bili bolji od večitog rivala sa 87:75, a dominirao je nekadašnji šuter Crvene zvezde Džordan Lojd koji je ubacio 19 koševa. Sa druge strane Retin Obasohan je postigao 11 poena, a ostali su bili daleko slabiji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija