• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.03.2023

14:01

SLEDEĆI  PUT NAPUŠTAMO UTAKMICU! Trener FMP-a POSLAO OŠTRU PORUKU!

Starsportphoto

Košarka

SLEDEĆI PUT NAPUŠTAMO UTAKMICU! Trener FMP-a POSLAO OŠTRU PORUKU!

Podeli vest

Trener FMP-a Nenad Stefanović oglasio se nakon poraza svog tima od MZT-a

Košarkaši MZT-a su u Skoplju neočekivano nadigrali FMP u petak uveče rezultatom 87:82.

Publika u Skoplju je u nekoliko navrata povicima vređala košarkaše FMP-a i sve to na rasnoj osnovi.

Trener FMP-a je nakon toga poslao oštru poruku.

- Čestitam MZT-u, ovo što ću sada reći nema nikakve veze sa ovom utakmicom niti pobedom, niti umanjujem. Mislim da je bruka i sramota da u 21. veku, mi na trećem gostovanju za redom slušamo povike džipsi i manki (podrugljiv naziv za pripadnike romske pripadnosti, kao i reč majmun kao uvreda za tamnopute košarkaše). To je bruka i sramota. Ovo je 21. vek i mi i dalje imamo nekog ko omalovaža nekog zbog boje kože. Mislio sam da nije 13. vek, to je treće gostovanje. Još veći paradoks, MZT ima tri takva momka, ti vređaš i naše igrače i svoje. Pritom, moji momci nijednom gestikulacijom nisu zaslužili, kažem sad, a sledeći put izlazimo s utakmice. Ovo je 21. vek, a da se sluša džipsi i manki. Skandal - rekao je trener "pantera".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija