• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2023

15:02

EVROPA "POLUDELA" ZBOG GROBARA I DELIJA! Svi hvale atmosferu koju Srbi prave, a EVROLIGA otkrila ko VIŠE PUNI HALU!

Starsportphoto

Košarka

EVROPA "POLUDELA" ZBOG GROBARA I DELIJA! Svi hvale atmosferu koju Srbi prave, a EVROLIGA otkrila ko VIŠE PUNI HALU!

Podeli vest

Ljubitelji košarke, ali i sami igrači iz najbopljih evropskih ekipa javno hvale atmosferu sa mečeva sa Partizanom i Crvenom zvezdom u Beogradu.

Grobari i Delije su celoj Evropi sinonim za fantastičnu košarkašku atmosferu, a Crvena zvezda i Partizan su u samom vrhu kada je gledanost u Evroligi u pitanju, tačnije kada je reč o popunjenosti dvorane u kojoj nastupaju.

 

 

Prema najnovijem preseku, Partizan u preseku posmatra 17.012 gledalaca, a u proseku je Beogradska arena popunjena do nivoa od 92%.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

Sa druge strane, kada je reč o Crvenoj zvezdi, nju gleda u proseku 7.277 navijača u dvorani "Aleksandar Nikolić", koja je ispunjena sa 91%. Prema procentu popunjenosti dvorane ispred Partizana koji je na petom mestu i Zvezde koja je na šestom, stoje samo Makabi koji u "Menora Mivtačim Areni" ima ispunjenih 96,7% sedišta, iza njih je očekivano Žalgiris koji popuni 95,5% svoje "Žalgirio Arene", a neočekivano se tu našao i Asvel koji ima popunjenost od 94,3%. I Monako ima odličnu posetu sa 92,7% ispunjene dvorane u proseku.

Foto: Starsportphoto

 

Ruku na srce, Monako i Asvel nastupaju u mnogo manjim dvoranama (Kneževi u onoj koja prima samo 4.600 gledalaca, a tim iz Liona u onoj koja prima 5.560 navijača), pa otuda takve brojke. Kada govorimo o prosečnoj posećenosti na utakmicama, Partizan je lider sa pomenutih 17.012 gledalaca, na drugom mestu je Žalgiris sa 14.725 navijača, treći je Efes sa 13.821 pristalicom u proseku, dok je Makabi četvrti sa 10.370 navijača. Zvezda je na 11. mestu u ovoj kategoriji sa već pomenutih 7.277 navijača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 1 godinu

Pa da zvezda igra u areni bio bi veći procenat bili bi medju prvi tri ovako nije mjerio zbog svrsta turista manje odma manji procenat da bude u vrhu mora da bude uvek 8000 al jel moguće to .tako da bas nije to tako.koliko arena prima a grobari kaže se z prosjeku 17 i kusur tnaci dve do tri hiljade manje do pune hale a zvezdi bukvalno svrsta dontrista do pune kako onda grobari i beli imaju veći procenat.malo je nerealno

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija