• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2023

11:02

ŠOK! Luka Vildoza ide u Panatinaikos?! GRCI OTKRILI NAMERE SLAVNOG KLUBA!

Starsportphoto©

Košarka

ŠOK! Luka Vildoza ide u Panatinaikos?! GRCI OTKRILI NAMERE SLAVNOG KLUBA!

Podeli vest

Nakon teškog poraza Crvene zvezde u "OAKA" areni od Panatinaikosa, grčki mediji su plasirali informaciju da bi Panatinaikos mogao da uzme košarkaša crveno-belih.

Kako piše grčki "SDNA", Panatinaikos je u potrazi za većim brojem igrača koji bi pokazali nameru u kom smeru klub želi da se kreće. Pominju se domaći igrači poput Kostasa i Tanasisa Adetokumba, dok je od stranaca izdvojeno samo ime Luke Vildoze!

Argentinac ima ugovor sa Zvezdom do kraja naredne sezone, a da li će se odlučiti za grčki klub, ostaje da se vidi!

Foto: Starsportphoto©

 

Kako prenosi "SDNA", u Atini se spremaju velike promene! Kada je reč o "OAKA" areni, klub očekuje da im se prepusti ta hala na korišćenje i u narednom periodu. To je primaran zadatak za upravu, nakon kog sledi i rešavanje ostalih stavki.

Španski stručnjak Pablo Laso je velika želja, a to je prilika da prekine pauzu koja traje još od odlaska iz Real Madrida. Navodno je tražio trogodišnji ugovor, što ne predstavlja problem za Panatinaikos. Ipak, španskom stručnjaku se ne žuri da po svaku cenu pristane da preuzme taj posao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija