• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2023

20:53

GLEDA VILDOZU, NAVIJA ZA PARTIZAN? I Teodora Džehverović je na derbiju u Areni! (VIDEO+FOTO)

Predrag Milosavljević

Košarka

GLEDA VILDOZU, NAVIJA ZA PARTIZAN? I Teodora Džehverović je na derbiju u Areni! (VIDEO+FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde u Beogradskoj Areni igraju utakmicu 21. kola ABA lige.

Na tribinama je i poznata pevačica Teodora Džehverović, koja je, kako se pretpostavljalo došla zbog košarkaša crveno-belih Luke Vildoze. 

Podsetimo, jedan od dvojice Zvezdinih Argentinaca, izazvao je veliku buru na društvenim mrežama kada je na Instagramu zapratio jednu od najpopularnijih mladih pevačica u našoj zemlji.

 

 

Sa druge strane, Džehverovićeva posle raskida sa košarkašem Ninom Čelebićem prestala da govori o emotivnom životu, ali se šuška da je na pragu nečeg ozbiljnog sa njegovim poznatijim kolegom.

Ipak, kamere su je uhvatile na tribinama, u trenutku kad sa navijačima crno-belih peva navijačke pesme. 

Koga je onda došla da gleda, Vildozu, ili...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija