• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2023

09:45

ISPLIVAO PRLJAV VEŠ POSLE PORAZA OD PARTIZANA! Larkin BESAN na Atamana, svađao se i sa navijačima! Frustriran sam... (FOTO)

Reuters

Košarka

ISPLIVAO PRLJAV VEŠ POSLE PORAZA OD PARTIZANA! Larkin BESAN na Atamana, svađao se i sa navijačima! Frustriran sam... (FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana pobedili su u Istanbulu Efes 97:84 u meču 29. kola Evrolige i na taj način doveli do vrhunca negativnu atmosferu u redovima šampiona Evrope.

Iako je Efes imao 17 poena prednosti protiv crno-belih na svom terenu, pretrpeo je poraz 97:84 u direktnom duelu u borbi za plej-of Evrolige.

Jedan od najboljih igrača Efesa Šejn Larkin je na Tviteru izrazio nezadovoljstvo  minutažom kod trenera Ergina Atamana. Larkin je igrao 22 i po minuta i postigao 9 poena (4/6 dva, 0/3 tri) uz 6 asistencija.

 

 


- Ovo je izgleda vreme šašavih. Tu sam večeras, imam vrmena - napisao je Larkin na Tviteru.

 

 

Nakon što mu je jedan navijač odgovorio da je Elajdža Brajant sjajno počeo meč (16 poena) i da je sjajan bio i Vasilije Micić (15p), a da se on mučio u napadu, Turčin američkog porekla je otkrio izvor svoje frustracije.

 

 


- Da li sam tražio da igram svih 40 minuta? Ne. Uvek pričam da sam tu za tim. Ipak, frustriran sam što sam igrao samo 22 minuta u najvažnijoj utakmici sezone. Ako neke ne želi da budem ovde, nema problema. Da li je zločin što želim da sam na parketu? Ne verujem. Šašavi čoveče! Jedan moj saigrač je takođe imao -19, a igrao je 38 minuta (Vil Klajburn, prim aut), pa mi daj priliku da popravim svoj učinak. Jer verovatno hoću. Velike utakmice zahtevaju velike igrače. Sećaš se, imam dve titule  - odgovorio mu je Larkin.

 

Ipak, nije se tu završilo! Navijač je poručio košarkaškom asu da je neprofesionalno žaliti se na tviteru usred sezone, naročito jer je on ujedno i jedan od lidera tima!

 - Izražavanje mišljenja je neprofesionalno?  To nije pošteno, ako mene pitaš. Vi svi možete da objavljujete i pričate šta želite. Ja jednom odgovorim i to je neprofesionalno. To ništa ne impricira. Pretpostavljaš gluposti jer želiš da stvoriš neku priču. Uvek sam bio 100 odsto tu za tim. Mislim da nije problem što želim više vremena na parketu da bih to uradio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?
Politika

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ljudi iz crnogorskog rukovodstva govore stranim predstavnicima da je rezolucija o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu doneta pod pritiskom Beograda i upitao predsednika Crne Gore i predsednika Vlade te zemlje da li ih je ikada pozvao telefonom da vrši pritisak na njih i da li je ta rezolucija bila njegova ideja.

03.07.2024

12:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija