• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2023

09:44

ĆERKA VLADA DIVCA DIRNULA SVE! NIKADA NIJE KASNO! Usvojena sam i na svojoj koži sam osetila PROBLEME! (VIDEO)

printscreen

Košarka

ĆERKA VLADA DIVCA DIRNULA SVE! NIKADA NIJE KASNO! Usvojena sam i na svojoj koži sam osetila PROBLEME! (VIDEO)

Podeli vest

Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana Divac ponosni su roditelji troje dece - Petre, Matije i Luke, a on i njegova supruga Petru su usvojili kada je bila šestomesečna beba.

Pre nekoliko godina Petra Divac je otvorila blog, gde piše o sebi, članovima porodice, tome da je usvojena, školovanju, kao i o tome kako vidi svet iz svoje perspektive.

Sada je rešila da pomogne onima koji su usvojeni, a imali su probleme u životu zbog te činjenice.

Foto: Privatna arhiva

 

- Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena! Odlučila sam da pokrenem projekat "Usvojeni za usvojene", zato što znam i na svojoj koži sam osetila različite probleme sa kojima se suočavamo mi koji smo usvojeni. Ako ste usvojeni i želite sa nama da podelite probleme sa kojima se vi suočavate ili prosto želite da vas neko čuje i razume, molim vas, pridružite se našoj grupi da u atmosferi podrške razmenimo iskustva! Nikada nije kasno za tražiti pomoć - poručila je Petra Divac.

 

 

 ,,Specijalni ljudi se mogu saosecati sa nasim bolom, ali jedino nas mogu razumeti samo oni koji su osetili isti bol. Podrska takve vrste, kada je neko u stanju da vas stvarno cuje i razume, je sama po sebi isceljujuca. Godine nisu vazne, osecaj koji nosimo u sebi i zajednicko iskustvo je ono sto nas povezuje. Zato vas sve pozivamo da se prijavite u grupu podrske- Petra Divac usvojeni za usvojene" - piše u opisu videa koji je na svoj Instargan profil postavila Ana Divac, supruga proslavljenog košarkaša i Petrina majka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17