• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2023

09:55

STOJAKOVIĆEV SIN OPČINIO AMERIKANCE! Majstorskim potezom podigao navijače na noge, tata sve ponosno gledao! (VIDEO)

printscreen

Košarka

STOJAKOVIĆEV SIN OPČINIO AMERIKANCE! Majstorskim potezom podigao navijače na noge, tata sve ponosno gledao! (VIDEO)

Podeli vest

Andrej Stojaković, sin bivšeg reprezentativac Srbije Peđe Stojakovića, oduševio je majstorijom Amerikance.

Na "ol-star“ utakmici najtalentovanijih košarkaša iz srednjih škola, Andrej je briljirao. Jednim potezom je pokazao zašto svi s nestrepljenjem čekaju da ga vide na velikoj sceni. 

U jednoj akciji krenuo je sa centra u seriju driblinga, izbezumio čuvare, a niko od rivala nije imao ideju kako da ga zaustavi. Imao je rešenje za svaku prepreku, a na kraju je iz teške pozicije majstorski položio loptu na tablu i oduševio navijače u dvorani. 

 

 

 

Sve je sa tribina pratio i ponosni otac Peđa Stojaković, kome je društvo pravila supruga, a nisu mogli ni želeli da sakriju oduševljenje. 

Foto: printscreen

Peđa Stojaković

Šteta što je Andrej umesto Srbije izabrao Grčku! Rođen je 2004. u Solunu, majka mu je Grkinja Aleka Kamila, dok i sam Predrag ima grčki pasoš. Mladi košarkaš će upisao koledž Stenford. 

– Prošle godine u ovo vreme, nisam ni razmišljao o ovome. Radujem se tome da izađem na teren, da predstavljam Sakramento i Grčku. Veoma sam uzbuđen - rekao je nedavno sin Peđe Stojakovića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija