• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.04.2023

21:22 >> 15:47

ŽELJKO REBRAČA: Pogrešio sam, izvinjavam se svim navijačima Vojvodine

Košarka

ŽELJKO REBRAČA: Pogrešio sam, izvinjavam se svim navijačima Vojvodine

Podeli vest

Predsednik Upravnog odbora Košarkaškog kluba Vojvodina Željko Rebrača uputio je javno izvinjenje svim navijačima "lala" i potpisao novi kodeks ponašanja, koji je donet na jučerašnjem sastanku sa čelnicima FK Vojvodina.

Rebrača je pojasnio nedavni gest sa košarkaške utakmice Evrolige između Partizana i Reala.

- Hteo bih najpre da pojasnim jednu situaciju koja se desila prošle nedelje i želeo bih da kažem da sam bio pozvan od strane KK Partizan da prisustvujem utakmici legendi veterana bivših igrača Partizana i Real Madrida. Kao Željko Rebrača, ja sam deo istorije Partizana. Pozvan sam, ali nisam igrao zbog problema sa leđima i ostao sam posle na utakmici između Partizana i Reala. Gest koji sam napravio na toj utakmici nije prihvatljiv meni kao predsedniku KK Vojvodina i ovim putem želim da se izvinim svim navijačima i svim ljudima i svim vojvodinašima, jer smatram isto sad da je Vojvodina deo mene i u mom srcu. Želim da se izvinim košarkaškom klubu Vojvodina i želimo da idemo napred u nove pobede - rekao je Rebrača.

Nakon toga je pričao sportoskom društvu Vojvodine.

- Zahvalio bih se i FK Vojvodina i njihovim predstavnicima, sa kojima smo juče imali jedan konstruktivan sastanak. Oni su pomogli mnogo u svemu ovome da se ova situacija reši. Pričali smo o Sportskom društvu Vojvodina kom će KK Vojvodina rado pristupiti, da ovo bude jedna velika porodica i da svi zajedno budemo deo istog. Isto tako, želimo da se po pristupanju potpiše kodeks ponašanja predstavnika, igrača i mi kao KK Vojvodina ćemo biti prvi koji će to da potpišu. Ovim putem mogu da pročitam deo kodeksa koji ćemo da potpišemo: "Dok su angažovani u KK Vojvodina, svi igrači, treneri, članovi stručnog štaba, članovi organa kluba i radne zajednice, ne smeju da se javno deklarišu kao navijači drugih klubova. Ne smeju da se pojavljuju sa obeležjima drugih klubova prilikom javnih nastupa, ali i privatno. Ne smeju da se oglašavaju ni na društvenim mrežama za podršku drugih klubova. U svojim javnim nastupima moraju afirmativno i sa dužnim poštovanjem da govore o Vojvodini. U slučaju kršenja navedenih normi ponašanja, predlažemo sankcije, od novčanih kazni pa sve do raskida ugovora na štetu pojedinca - dodao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija