• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2023

22:30

MONAKO IZJEDNAČIO! Bivši košarkaš Zvezde izrešetao Makabi!

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Košarka

MONAKO IZJEDNAČIO! Bivši košarkaš Zvezde izrešetao Makabi!

Podeli vest

Košarkaši Monaka pobedili su Makabi (86:74) u drugom meču Top 8 faze Evrolige i tako poravnali na 1:1 u četvrtfinalnoj seriji.

Izabranici Saše Obradovića su od starta zaigrali mnogo bolje nego pre dva dana i u ranoj fazi meča su stigli do dvocifrene prednosti, koju gosti nijednom nisu uspeli ozbiljnije da ugroze. Domaće je ka pobedi predvodio fenomenalni Džordan Lojd.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde je briljirao, postigao je čak 33 poena (5/5 za dva, 5/9 za tri i 8/9 slobodna bacanja).

Dvocifreni kod "kneževa" su još bili Jakuba Uatara sa 12 i Majk Džejms i Eli Okobo sa po 11. Kod Makabija je najefikasniji bio Vejn Boldvin sa 17 poena, 16 je dao Lorenco Braun, dok su po osam poena upisali Darun Hilijard i Džoš Nibo. Treći i četvrti meč serije igraće se u Tel Avivu, 2. i 4. maja. Plasman na Fajnal for obezbediće klub koji prvi stigne do tri pobede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija